Web Analytics
More
    Reklāma

    PlayStation CEO norāda, ka visas PS5 konsoles šobrīd ir pārdotas

    Jaunākie raksti

    Krievijas ziņu aģentūra, neilgi pēc oficiālās PlayStation 5 nonākšanas pie pircējiem, intervējusi izpilddirektoru Džimu Raienu (Jim Ryan), kurš pateicis, ka šobrīd ir pārdotas jau visas konsoles un tās nav pieejamas nevienā noliktavā.

    Kursors komanda joprojām testē mums piešķirto PS5 konsoli, kā arī Kristaps dalījies ar savām interesantākajām 10 atziņām par to, bet kā redzams sociālajos tīklos, tad daļai mūsu tautiešu tomēr izdevies tikt pie spēļu konsoles. Drīzumā pie mums atbrauks arī tiešākais šīs konsoles konkurents – Microsoft Xbox Series X un tad varēsim labi salīdzināt abas konsoles. Ak laimīgie…

    Reklāma

    PlayStation CEO intervijā norādījis, ka šis gads ir veltīts tieši tam, lai radītu lielo pieprasījumu pēc konsoles, taču pandēmijas laiks ir atspēlējies vēl ar tādu izaicinājumu kā piedāvājums. Tā šobrīd ir galvenā PlayStation komandas prioritāte, jo pārskatāmā nākotnē joprojām būs problēmas ar šo pieejamību, un pircējiem visā pasaulē konsoles noteikti būs ierobežotā skaitā. Bet līdzīgus izaicinājumus piedzīvo visi tehnoloģiju uzņēmumi, piemēram, oktobrī prezentētie iPhone modeļi pie klientiem nonāca ar divu nedēļu atstatumu, kā arī vietām tie joprojām nav pieejami.

    Džims Raiens dalījies ar interesantu atziņu, ka, balstoties uz šī brīža pieredzi, viņš pandēmijas laikā noteikti neizsludinātu jaunu konsoli. Kaut gan atskatoties, ka šādā režīmā mēs dzīvojam jau vairāk nekā pusgadu, to bija iespējams izdarīt jau šajā gadā. Tāpat viņš aicina arī citus uzņēmumus savus produktus neizlaist šajā laikā.

    Ja kādu uztrauc PS5 nepieejamība un cena, tad tepat mūsu www.ss.com tā jau tiek pārdota par 2000 EUR.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    whatsapp
    26.11.2020 11:54

    uztaisijat rakstu no viena teikuma, musdienu zhurnalisti

    Pigors
    26.11.2020 11:57
    Reply to  whatsapp

    Toties pupsiki testē konsoli jau divdesmitsešas dienas. Būs pamatīgs raksts. Pats vairāk gaidu Apple M1 apskatu.

    Kursors.lv
    26.11.2020 12:24
    Reply to  Pigors

    Lai var kaut ko kvalitatīvu uzrakstīt, ierīces ir jālieto. Mēs šeit pieturamies pie šāda uzstādījuma. Amizantā kārtā sanāks tā, ka PS5 apskatu rakstīšu uz MacBook Air (M1) :D

    Peters Leo
    26.11.2020 13:46

    Gribēju uzjautāt, kapēc ‘Lik’e noņemti?

    Kursors.lv
    26.11.2020 14:40
    Reply to  Peters Leo

    Tu runā par komentāru laikiem? Tāpēc, ka bija viena daļa lasītāju, kam nepatika tas, ka cita daļa lasītāju neprot uzvesties un aktīvi mīnusoja vai plusoja atsevišķus komentārus.

    Krotow
    26.11.2020 14:56

    Tā bija viena vai divu “cilvēku ar viedokli” virtuālā cīņa pret dažiem citiem, kas izpaudās kā aktīva mīnusošana :)

    Peters Leo
    26.11.2020 15:46

    Ok, paldies par atbildi.

    SS...
    27.11.2020 07:33

    Varēji jau nu atstāt vērtēšanu. Viens otrs viszinis te bāžas par korķi visām pudelēm, ka taisni vai gribas pateikt kādu stiprāku vārdu, bet tas atkal būtu rupji, tāpēc labāk ielikt mīnusu !

    Kursors.lv
    27.11.2020 08:25
    Reply to  SS...

    Nu, nē. Ja neprotat izmantot šo funkciju, tad tā tiek atslēgta. Jāiemācās cieņpilnās vārdu cīņās aizstāvēt savu viedokli :)

    Peters Leo
    27.11.2020 00:10

    Tāpat nav vērts tagad pirkt, cik Esmu lasījis tagad ir ļoti daudz bug tai konsolei. 1-2 mēneši tad jau var sākt domāt(Spēles nofrīzo(Spider man), k kāda līmlente atlīmejas kura strīķējoties pret ventilatoru rada tracinošu skaņu un tādā garā….)

    Reklāma