Web Analytics
More
    Reklāma

    PS5 pieprasījums pirmajās 12 stundās ir tāds pats kā PS4 pirmajās 12 nedēļās

    Jaunākie raksti

    Burtiski pēc divām nedēļām pie pircējiem beidzot nonāks jaunās Sony PlayStation 5 un Xbox Series X un S videospēļu konsoles, kuras jau tiek gaidītas vairākus mēnešus. Kā liecina dati, tad jau šobrīd PS5 iepriekšpasūtīšanā ir pārdots tik daudz reižu cik iepriekšējās paaudzes PS4 pirmajās 12 nedēļās.

    Šeit gan runa ir tieši par Amerikas tirgu, un, saistībā ar visu notiekošo pasaulē, varam sagaidīt, ka ne visiem, kuri jau pasūtījuši konsoles, tās būs iespējams saņemt 12. novembrī ASV un Japānā, bet pārējā pasaulē no 19. novembra. Taču no otras puses pandēmijas laiks, visdrīzāk, ir veicinājis interesi par jaunajām spēļu konsolēm, jo cilvēki vienkārši pavada vairāk laika mājās.

    Reklāma

    Jau šobrīd YouTube platformā ir pieejami daudz dažādi izpakošanas video ar PlayStation 5 konsoli, un arī tie īsā laikā ir kļuvuši ļoti populāri, kas nozīmē, ka patiešām cilvēku interese šajā konsolē ir visai liela. Arī Kursora komanda ir saņēmusi savu fizisko konsoles versiju, un būs pieejams gan video, gan rakstiskais apraksts par tās iespējām.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma