Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech reklāmā redzama vēl neizlaista konsoles Xbox Series X versija

    Jaunākie raksti

    Logitech izlaidis reklāmas video savām Astro A30 bezvadu austiņām, kas paredzētas videospēļu entuziastiem. Acīgākie šajā video pamanījuši īpašu Xbox Series X versiju, kādu nav iespējams iegādāties.

    Līdz šim Xbox Series X ir iespējams iegādāties vienīgi melnā krāsā, kā arī ir pieejamas kādas īpašas dizaina versijas, tikai neviena no tām nav bijusi baltā krāsā, kādā to var redzēt Logitech videoklipā. Visticamāk, Logitech šajā reizē parasto melno spēļu konsoli ir vienkārši padarījusi baltu, lai tā labāk iekļautos video fonā, taču visas pārējās redzamās ierīces ir oriģināli, tāpēc tas liek uzdot jautājumu, kāpēc uzņēmums izvēlējies spert šādu soli.

    Reklāma

    Tikpat labi varēja izmantot jau esošu baltu Xbox Series S spēļu konsoli, tomēr tā nav pati jaudīgākā versija un piešķirtu lētuma sajūtu. Iespējams, ka baltā Series X konsoles versija drīzumā varētu tikt piedāvāta pircējiem. Šī nebūtu pirmā reize, kad jaunākās Xbox konsoles ir redzamas iepriekš pirms to oficiālās iznākšanas. Piemēram, Series S bija redzama citos digitālajos materiālos vairākus mēnešus pirms tās oficiālās izziņošanas.

    Lai vai kā, šobrīd varam gaidīt kādu paziņojumu no Microsoft tuvāko mēnešu laikā, kā arī līdz tam var izmantot trešo pušu piedāvātās iespējas aplīmēt savu esošo melno Xbox Series X konsoli. Jāatzīst, ka baltā versija tiešām izskatās ļoti labi, un varam novērot, ka ļoti daudz aksesuāru mūsdienās ir baltā krāsā. Tāpat arī lielākais konkurents Sony PlayStation 5 ir tieši šādā krāsā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artis
    29.09.2022 14:46

    https://www.gamespot.com/articles/that-white-xbox-series-x-console-isnt-actually-happening-sadly/1100-6507806/

    Bet nu iespējams varbūt būs tas pats kas ar Mini Ledusskapi – ja būs liels pieprasījums, iespējams būs arī piedāvājums

    Reklāma