Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech izziņo pārnēsājamo videospēļu konsoli Logitech G Cloud

    Jaunākie raksti

    Logitech pievienojies Nintendo un Steam zīmoliem, izlaižot savu pārnēsājamo “kabatas” izmēra videospēļu konsoli. Taču atšķirīgi no konkurentiem, tā atbalstīs vienīgi videospēļu straumēšanas servisus Xbox Cloud Gaming un Nvidia GeForce Now.

    Uzņēmums nav izdomājis riteni no jauna, jo tīri vizuāli jaunā Logitech G Cloud konsole ir aprīkota ar 7 collu 1080p ekrānu, taču salīdzinot ar Steam Deck tā ir par 30% vieglāka, sverot 463 g. Tas ir arī viens no tās ieguvumiem, ka šī konsole nav tik masīva, salīdzinot ar Steam Deck, bet Nintendo Switch joprojām būs nedaudz vieglāks. To darbinās vidējās klases Qualcomm Snapdragon 720G procesors ar 4 GB operatīvo atmiņu, bet ietilpība sasniegs 64 GB. To varēs palielināt ar microSD karti.

    Reklāma

    Šajā reizē Logitech G Cloud nav jāsacenšas ar tehnisko specifikāciju, jo spēļu palaišanu un darbību nodrošinās mākoņpakalpojumi, īpaši fokusējoties uz Xbox un Nvidia piedāvājumu, kas ļauj uzrunāt citu tirgus daļu. Šī pārnēsājamā konsole būs paredzēta tiem, kuri varbūt jau šobrīd savos telefonos, televizoros vai datoros izmanto videospēļu straumēšanas servisus, bet tagad būtu ieinteresēti atsevišķā ierīcē.

    Konsoli darbinās Android operētājsistēma, kā arī tā atbalstīs Bluetooth 5.1 un WiFi 5 standartus. Darbības ilgums ar vienu uzlādi tiekot solīts līdz 12 stundām, kas ir diezgan ilgs laiks šāda tipa produktam. Logitech G Cloud cena izlaišanas brīdī būs 299 dolāri, taču vēlāk to palielinās līdz 349 dolāriem. Vismaz sākumā tā būs pieejama ASV un Kanādā, bet ar laiku ir vēlme paplašināties tajos reģionos, kuros ir pieejami iepriekš minētie videospēļu straumēšanas servisi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma