Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox Cloud Gaming videospēļu straumēšanas serviss tagad piejams iPhone un iPad ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Visai patīkamas ziņas šajā nedēļā nākušas no Microsoft, kas paplašina sava Xbox Cloud Gaming videospēļu straumēšanas servisa pieejamību gan Windows 10 ierīcēm, gan arī iPhone un iPad.

    Kaut arī šis straumēšanas serviss joprojām skaitās Beta stadijā, tagad tas ir papildinājis atbalstāmo ierīču un interneta pārlūka atbalstu, kurā attiecīgi to nepieciešams darbināt. Kā norāda Xbox, tad šobrīd ir iespējams spēlēt vairāk nekā 100 dažādas videospēles, un lietotājam būs nepieciešams iegādāties Xbox Game Pass Ultimate abonementu. Tāpat būs nepieciešams izmantot saderīgu spēļu pulti. Tālākais gan ir visai vienkārši, jo vai nu Windows 10 ierīcēs, vai iPhone un iPad planšetdatoros būs nepieciešams atvērt Chrome, Edge vai Safari pārlūkos Xbox mājaslapu.

    Reklāma

    Pagaidām Xbox Cloud Gaming straumēšanas serviss būs pieejams 22 valstīs. Tāpat iPhone un iPad ierīcēm būs jābūt vismaz ar iOS 14.4 versiju. Kā norāda Xbox pārstāvji, tad serviss tiek darbināts uz jaunākās Xbox Series X konsoles bāzes. Tas ļaus nodrošināt augstāko spēļu kvalitāti arī straumēšanas servisā, tomēr lai nodrošinātu tā labāku un stabilāku darbību, video izšķirtspēja ir ierobežota līdz 1080p un 60 kadriem sekundē. Interneta ātrumam būs jābūt vismaz 10Mbps.

    Tagad Xbox Cloud Gaming varēs izrādīt nopietnāku konkurenci Google Stadia videospēļu straumēšanas servisam, kas gan nav saņēmis pārāk labu novērtējumu un interesi no lietotājiem.

    AvotsXbox
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Davis
    30.06.2021 17:22

    Vai Latvijā šis pieejams? Mājaslapā (https://www.xbox.com/en-GB/regions) grūti saprast – tur rāda, ka ne pašas konsoles, ne Gold būtu pieejams Latvijā. Realitātē gan nav tik traki – tikt var gan pie konsoles, gan Gold. Varbūt ar Xbox Cloud Gaming ir līdzīgi?

    Reklāma