Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iOS 14 versija ir instalēta vismaz 85% uzņēmuma radīto ierīču

    Jaunākie raksti

    Jaunākā oficiāli pieejamā Apple iPhone operētājsistēmas versija iOS 14 tika izlaista pagājušā gada septembrī, un nepilna gada laikā tā ir instalēta vismaz 90% pēdējos četros gados izlaistajās ierīcēs.

    Kopumā jaunā mobilā operētājsistēma ir instalēta 85% ierīču, kurām oficiāli ir pieejama iOS 14 versija. Apple jau ir pazīstams ar to, ka salīdzinoši ilgi atbalsta savus vecākos produktus, ļaujot tiem saņemt jaunākās operētājsistēmas un tādējādi paildzinot šo elektronisko ierīču dzīvesciklu. Ja attiecīgi 90% pēdējos četros gados izlaistās ierīces tiek darbinātas ar iOS 14, tad vēl 8% tiek darbināti ar iOS 13, bet pārējie 2% ir vecākās versijas.

    Reklāma

    Avots: Apple

    Apple iPad planšetdatoru operētājsistēmas lietošanas rādītāji ir pietiekami līdzīgi, jo iPadOS 14 versija ir instalēta pat 91% ierīču, kuras izlaistas pēdējos četros gados. Kopējais rādītājs gan ir salīdzinoši zemāks – 79%. Globāli gan iOS, gan iPadOS instalēšanas rādītāji ir ļoti augsti. Ja salīdzina ar datiem, kurus Apple publiskoja februārī, tad iOS gadījumā pieaugums jauno ierīču klasē bijis 4%, bet visu ierīču 5%, kas ir stabili audzis pāris mēnešu laikā.

    Avots: Apple

    Un pirmdienas, 7. jūnijā vakarā, Apple prezentējis nākamo soli mobilo operētājsistēmu attīstībā ar iOS 15 un iPadOS 15, kuras gaidīsim jau rudenī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma