Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Stadia spēļu straumēšanas servisa starts izvērties murgains

    Jaunākie raksti

    Google ir savam spēļu straumēšanas servisam Stadia sasolījusi visādus labumus un pat brīnumus. Diemžēl Google Stadia spēļu straumēšanas servisa iespējas dzīvē ir tālu no solītā. Tiek pat uzskatīts, ka Google šobrīd piedāvā Stadia agrīnu beta versiju, klientiem par tādu kvalitāti maksāt nevajadzētu.

    Google sākotnēji vēlējās startēt Stadia servisu ar 12 pieejamām spēlēm, spēļu skaits gan pēcāk tika pacelts līdz 22, bet tas vēl arvien neiet roku rokā ar Google solījumu, ka spēļu izstrādātājiem nebūs nekas speciāli jāpielāgo Stadia servisam. Tāpat daudzi pirmie Google Stadia izmantotāji konstatējuši, ka Chromecast Ultra ierīces pārkarst un slēdzas ārā Stadia darbināšanas laikā.

    Reklāma

    Google Stadia pirmie klienti saņēmuši spēļu vadības komplektu ar Founder’s Edition Stadia Controller, Chromecast Ultra un spēļu kontroles ierīces uzlādes vadu. Līdzi dotais USB vads ir vienā galā ar Type-C ovālo spraudni, bet otrā galā ir parastais USB-A spraudnis, kas rada problēmas, ja vēlies Stadia Controller pievienot pie viedtālruņa. Šāds solis ir ļoti dīvains, jo Google savus jaunos Pixel viedtālruņu komplektus jau aprīko ar USB Type-C vadu, kur modernais spraudnis jau ir abos vada galos.

    Šobrīd arī esot problēmas ar solīto spēļu straumēšanu 4K izšķirtspējā. Google gan apgalvo, ka te vainojami spēļu izstrādātāji.

    Google nav ne pirmais, nedz arī pēdējais tehnoloģiju gigants, kas iekūlies nepatikšanās ar spēlīšu entuziastiem. Tiek lēsts, ka Microsoft iztērēja aptuveni 1.15 miljardus dolāru, lai novērstu Xbox 360 tā dēvēto Red Ring of Death.

    Red Ring of Death
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Papajsss
    28.11.2019 11:45

    Varējāt sīkāk aprakstīt :Red Ring of Death

    Reklāma