Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia GeForce Now spēļu straumēšana drīz būs pieejama Android

    Jaunākie raksti

    Nvidia vēl vasarā izziņoja plānus Geforce Now spēļu straumēšanas servisu piedāvāt arī Android viedtālruņu lietotājiem. Tika solīts, ka Geforce Now spēļu straumēšanas paplašinātās iespējas būšot pieejamas jau šī gada laikā, un tiešām Geforce Now spēļu straumēšanas serviss uzsācis ceļu pie lietotājiem Android viedierīcēs.

    Geforce Now spēļu straumēšanas serviss sākotnēji pieejam Dienvidkorejā, bet jau drīz tam būtu jānonāk arī citviet pasaulē. Jau iespējams ielādēt Geforce Now spēļu straumēšanas servisa APK datni no APKMirror, bet tas nav ieteicams.

    Reklāma

    Spēļu straumēšana ir jaunākais Nvidia, Microsoft un Google jājamzirdziņš mājas izklaides jomā. Lielākais spēļu straumēšanas pluss ir tikai nepieciešamība pēc atbilstoša interneta pieslēguma ātruma, bet nav jāiegādājas ļoti dārgs, spēlēm paredzēts galddators. Protams, par spēļu straumēšanu nākas maksāt abonēšanas maksu, kas gan ir būtiski zemāka par datora un spēļu iegādes izmaksām.

    Geforce Now piedāvās vairāk nekā 500 dažādas datorspēles, to skaitā ir Shadow of the Tomb Raider, Wolfenstein: Youngblood un World of Tanks. Nvidia iesaka sagādāt spēļu vadības pulti ar Bluetooth savienojumu, jo straumēšanas serviss neatbalstīs skārienekrānu ievadi. Pultis nav nekāds retums – Amazon Vācijas un Lielbritānijas veikali ir uzpildīti ar dažādām Bluetooth spēļu pultīm (sākot no aptuveni 20 eiro). Protams, paliek jautājums par šo ierīču kvalitāti, kaut arī atsauksmes parasti ir visai pozitīvas, ja vien nemeklē pašu lētāko.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    15.10.2019 19:56

    Pag, te kaut kas nelīmējas kopā. Spēļu darbināšanai tāpat vajadzēs atbilstošas jaudas datoru – patiesībā vēl jaudīgāku, jo jānodrošina arī straumēšana bez aiztures. Kam tas piederēs un kur tas atradīsies? Ja spēle neatradīsies pie manis, tad visam jānotiek pie pakalpojuma sniedzēja un tad aiztures būs tāpat. Būsim reālisti – ja gribas spēlēt tiešām bez aiztures, būs vien jānoliek 2+ kiloeiro labam spēļu datoram :)

    Astro
    16.10.2019 08:50
    Reply to  Krotow

    Apmēram tā. Tikai par 2 kilo datotru es taisīju sievai priekš grāmatvedības, i to vēl nav īsti labi… :-) Pieļauju, ka spēlēm vajag kko līdzīgu + videokarte. Tas jau velk uz 3 kilo.

    Poliow
    17.10.2019 14:49
    Reply to  Astro

    Par to sievas gājienu jau nav ko lielīties, tieši stulbība pa 2k nemācēt salikt pietiekami labu datoru grāmatvedībai..

    digitalk
    18.10.2019 02:39
    Reply to  Poliow

    [devil advocate]
    neščaudi pirms neesi pamēģinājis. varbūt viņai jātur bāze un klients lokāli, tas ir kaut kas monstrozs, lai būtu savietojams ar galveno ofisu, un tā nebūt nav plika galvenā grāmata.
    [/devil advocate]

    Reklāma