Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony PlayStation 5 konsole varētu saņemt ārēji pieslēdzamu disku lasītāju

    Jaunākie raksti

    Jaunākā Sony PlayStation 5 videospēļu konsole ir pieejama jau aptuveni divus gadus, un pa šo laiku tā ir piedzīvojusi nelielas iekšējās izmaiņas, un tiek baumots, ka nākamajā gadā konsoli būs iespējams papildināt ar ārējo disku lasītāju.

    Šobrīd ir pieejamas divas PS5 konsoles versijas, no kurām viena ir aprīkota ar disku lasītāju, bet otra ne (angliski Digital edition), un spēles iespējams vienīgi lejupielādēt cietajā diskā. Sagaidāms, ka saistībā ar šo ierobežojumu, tieši nākamā gada rudenī PlayStation 5 varētu saņemt nosacīti lielākās vizuālās izmaiņas, jo būs iespējams pievienot atsevišķu disku lasītāju. Tā vajadzībām konsolei būs pieejama papildu USB-C pieslēgvieta tās aizmugurēs.

    Reklāma

    Līdz šim to arī nav iespējams darīt, pat ja lietotājs cenšas pieslēgt citu ārējo disku nolasīšanas iekārtu. Jāpiezīmē, ka pircējiem pievilcīgāka varētu šķist versija bez disku lasītāja, jo tā ir lētāka, zinot arī to, ka Sony cels PlayStation cenas. Taču pēc laika var izrādīties, ka disku lasītājs būtu noderīgs. Šo divu gadu laikā PlayStation 5 ir piedzīvojis radiatora samazināšanos, kā arī 2021. gada ražotās konsoles ir aprīkotas ar jaunu mātesplati un dzesēšanas elementu.

    Tomēr šīs izmaiņas ir tikai iekšējas, nemainot konsoles dizainu. Protams, lai šī informācija apstiprinātos, būs nepieciešams gaidīt vismaz gadu vai pat ilgāk, un pagaidām Sony koncentrējas uz nakamās paaudzes video briļļu izlaišanu PlayStation VR2.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    22.09.2022 12:31

    Precīzāk būtu, ka Sony ir sācis strādāt pie jauna dizaina PS5, ieturot līdzību esošajam, kas aizvietos gan esošo Digital edition, gan ar disku. Konsolei būs jāiegādājas atsevišķi disku lasītājs, ja tādu vēlēsies.

    Galvenā priekšrocība ir ražot tikai viena veida PS5 priekš Sony.

    Gribi spēlēt caur diskiem? Lūdzu, 99€ un vari pievienot disku lasītāju.

    Reklāma