Web Analytics
More
    Reklāma

    “Sony” paziņo, kad būs nopērkamas jaunās “PlayStation VR2” VR brilles

    Jaunākie raksti

    Šī gada sākumā “Sony” prezentēja savas nākamās paaudzes virtuālās realitātes (VR) brilles “PlayStation VR2“, kas būs saderīgas ar “PlayStation 5” spēļu konsoli. Uzņēmums pakāpeniski nāca klajā ar detaļām par jaunajām brillēm, taču arvien vēl nav atklājis to cenu, kas varētu palikt kā pārsteigums līdz pat “PlayStation VR2” izlaišanai. Runājot par to, “Sony” savos ierakstos “Instagram” un “Twitter” atklājis, ka jaunās brilles būs pieejamas no 2023. gada sākuma.

    Jaunās paaudzes VR brilles, protams, nesīs arī daudz jaunu iespēju un uzlabojumu, salīdzinot ar “PlayStation VR”. Piemēram, to displeji būs aprīkoti ar lielāku izšķirtspēju, sasniedzot 4K atzīmi. Tās nodrošinās asāku, labāku redzamību ar 110 grādu lielu redzes lauku, fokusējoties uz paplašinātāku telpas aptveri, acu zīlīšu izsekošanas funkciju un citas iespējas. Tāpat pa šo laiku “Sony” atrādījis arī jaunos kontrolorierus “DualSense” ar pieskāriena noteikšanas funkciju, kas arī būs saderīgi tikai ar “PlayStation 5”.

    Uzņēmums norādījis, ka līdztekus “PlayStation VR 2” nonākšanai tirgū lietotājiem būšot pieejamas aptuveni 20 lielākās spēles, tostarp “Horizon” un “Walking Dead” videospēļu sērijas, kā arī “No Man’s Sky” un “Resident Evil Village”.

    Vienlaikus tiek spriests, ka “Sony” jaunās VR austiņas varētu saskarties ar nopietnu konkurenci. Baumo, ka “Meta” premium klases brilles “Project Cambria” iznāks jau šogad. Tāpat ļoti tiek gaidītas “Apple” miksētās realitātes brilles, kas varētu maksāt vairākus tūkstošus dolāru un iznākt 2023. gada janvārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    24.08.2022 11:31

    Gaidu. Šīs būs pirmās VR brilles priekš manis. Ceru, ka cena nebūs lielāka par 399.

    P.S. Varēja arī pievienot rakstā informāciju arī par paziņoto PS5 pulti DualSense Edge no Gamescom. Raksts būtu 2x garāks :D

    Peters Leo
    25.08.2022 02:44
    Reply to  REALAIS

    Man besī tie vadi, Es labak pagaidītu: Quest 3

    REALAIS
    25.08.2022 08:49
    Reply to  Peters Leo

    Es varu izmēģināt ar vadu pa priekšu. Quest 3 vēl pat nav izziņots, un tur cena būs daudz lielāka. Un tā kā man jau ir PS5, tad PS VR2 man ir daudz loģiskāks solis, arī skatoties no spēļu puses.

    Last edited 1 year ago by REALAIS
    REALAIS
    25.08.2022 15:22

    Un te arī parādījās informācija, ka septembra vidū būs pirmā prezentācija PS VR2, spēlējot RE Village Demo.

    Varbūt parādīs cenu, bet tajā pašā laikā, Sony paceļ PS5 cenas pa 50€. Viss paliek dārgāks…

    Reklāma