Web Analytics
More
    Reklāma

    “Sony” prezentē “PlayStation VR2” virtuālās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada martā jau rakstījām, ka “Sony” izziņojis jaunas virtuālās realitātes brilles, kas būšot īpaši domātas “PlayStation 5” spēļu konsolei. Tehnoloģiju izstādē “CES 2022” par tām beidzot uzzinām ko vairāk, “Sony” prezentējot jaunās paaudzes virtuālās realitātes brilles “PlayStation VR2”.

    Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes brillēm “PlayStation VR”, kas paredzētas “PlayStation 4”, “Sony” jaunākās virtuālās realitātes brilles aprīkotas ar lielāku izšķirtspēju, labāku redzamību, īpaši fokusējoties uz paplašinātāku telpas aptveri, uzlabotiem kontrolieriem, acu zīlīšu izsekošanas funkciju un citām iespējām videospēļu baudīšanai jaunā kvalitātē.

    Reklāma

    “Sony” pagaidām dalījies ar visai skopu informāciju par “PlayStation VR2”, taču pāris tehniskie parametri par brillēm ir zināmi. Tām būs:

    • OLED ekrāns ar 2000 × 2040 pikseļu izšķirtspēju katrai acij;
    • 3D audio;
    • 90 – 120 Hz atsvaidze;
    • 110 grādu liels redzes lauks;
    • USB-C savienojums.

    Vienlaikus joprojām nekas nav teikts par šo briļļu cenu un aptuveno laiku, kad tās palaidīs tirgū. Arī “PlayStation VR2” vizuālo pusi “Sony” pagaidām patur noslēpumā.

    Papildus “PlayStation VR2” virtuālās realitātes brillēm “Sony” izlaidis arī tām pielāgotu spēli “Horizon Call of the Mountain”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma