Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony piedāvās krāsainus PlayStation 5 sānu paneļus

    Jaunākie raksti

    Novembra beigās ziņojām, ka Sony drīzumā saņems oficiālu patentu savas spēļu konsoles PlayStation 5 dizainam, kas jau paspējis izsaukt diezgan asas diskusijas tirgū, jo netika piedāvāti citi krāsi varianti. To tikmēr izmantoja trešo pušu aksesuāru ražotāji, taču beidzot ir zināms, ka pats uzņēmums piedāvās piecus jaunus krāsu variantus.

    Līdz šim PS5 bija pieejams vienīgi ar baltām sānu malām, kā arī spēļu pultis sākumā bija baltas, taču pa šo laiku vismaz tās bija saņēmušas divus jaunus krāsu variantus. Sākot no jaunā gada būs pieejami pieci jauni krāsu varianti: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue un Galactic Purple. Pirmajos divos toņos jau ir pieejamas spēļu pultis, un tagad tam pieskaņosies arī konsoles sānu malas. No 21. janvāra būs pieejama melnā, sarkanā un violetā krāsa ASV, Lielbritānijā, Francijā un Vācijā, bet pārējās vēlāk.

    Reklāma

    Avots: Sony

    Tāpat trīs krāsu shēmas būs pieejamas kontrolieriem, līdz ar to piedāvājumā būs seši dažādi konsoļu un spēļu pulšu variantu, lai veidotu skaistas kombinācijas. Šis ir nozīmīgs solis, jo jau ilgu laiku klienti gaidīja arī klasiskas krāsas melnu spēļu konsoli. Tiesa, joprojām vispār ir jātiek pie pašas PS5 konsoles, kuras pieprasījums nav mazinājies, bet piedāvājums ir ierobežots.

    Sony pagaidām neatklāj jauno sāna malu cenas, kā arī vai attiecīgi varēs iegādāties uzreiz iegādāties konsoli noteiktā krāsā, lai beigās nesanāk pirkt balto modeli un vēl papildu sānu malas. Tikmēr Microsoft pa šo laiku radījis 10 000 dolāru vērtu Xbox Series X Gucci versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    15.12.2021 12:14

    Sānu malas ir 54,99$, 49,99£. Parasti €=$ tirgojot, tad var sagaidīt 54,99€

    Nav lēti, bet konkurentiem arī nemaz lētāk nav, piemēram tam pašam Dbrand

    Reklāma