Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony patentējis PlayStation 5 konsoles korpusu

    Jaunākie raksti

    Jaunākās Sony PlayStation 5 konsoles fani ļoti gaida oficiālu melno konsoles versiju, un, iespējams, ka tas drīzumā varētu notikt, jo uzņēmums saņēmis patenta apstiprinājumu konsoles sānu malu dizainam.

    Sony šo patentu iesniedza jau pagājušajā gadā, neilgi pirms oficiālā konsoles prezentēšanas datuma. Tikai šī gada 16. novembrī ASV patentu birojs beidzot ir oficiāli apstiprinājis prasību. Uzņēmums patentu ir ieguvis diezgan ilgu laiku pēc tam, kad bijušais Sony viceprezidents, kurš atbildēja par PlayStation lietotāju interfeisu, runāja par speciālu konsoles versiju. Tā visticamāk bija īpaši gaidītā melnā versija, jo šobrīd PlayStation 5 ir pieejams tikai ar baltām sānu malām. Tomēr šī gada laikā ir izlaista gan melna spēļu pults versija, gan melnas Pulse 3D austiņas.

    Reklāma

    Tas radījis jau divus precedentus trešo pušu aksesuāru tirgū, jo uzņēmumam CustomizeMyPlates (iepriekš PlateStation5) nācās atsaukt savas melnās sānu malas pēc iebildumiem no Sony, tomēr uzņēmums ir atkal atgriezies tirgū. Līdzīga situācija ir ar zināmo kompāniju Dbrand, kurai Sony draudēja ar tiesu darbiem.

    Tiesa, šis uzņēmums izvēlējās diezgan ātri nomainīt šo sāna malu dizainu, un piedāvāt savu melno versiju, kas joprojām tiek tirgota. Būs interesanti pavērot, kā situācija attīstīsies, kad Sony ir oficiāli ieguvis patentu, vai tas kompānijai ļaus ietekmēt konkurentus vai vienkārši pašiem izveidot savu melnas konsoles versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma