Web Analytics
More
    Reklāma

    PlayStation 5 konsolei būs pieejamas jauna krāsojuma pultis

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā Sony ar oficiālu video un ierakstu savā mājaslapā prezentēja divas jaunas krāsu gammas PlayStation 5 spēļu konsoles pultis. Joprojām būs pieejama tikai baltas krāsas konsole, bet DualSense kontrolieri tagad būs arī tumšākos toņos.

    Ļoti daudzi konsoļu fanu jau līdz šim ir pauduši neizpratni, kāpēc PS5 ir pieejams vienīgi ar baltu ārējo korpusu nevis ierasti melnā krāsā. Un šo faktu ir paspējuši izmantot daudzi aksesuāru ražotāji, piedāvājot melnas krāsas plastmasas malas. Sony pa šo laiku gan ir veicis nelielus vizuālos atjauninājumus, kas ir jaunas krāsas kontrolieri. Tagad būs pieejama pilnībā melnas krāsas – Midnight Black un sarkanas/melnas krāsas salikums – Cosmic Red. Kā jau parāda angliskie nosaukumi, tad pulšu jaunās krāsas ir veidotas par godu kosmosā esošajai tumsai un sarkanīgajiem toņiem, kas vijas cauri visumam.

    Reklāma

    Abas spēļu pultis ir matētos toņos, attiecīgi saskaņojot arī pogu krāsu. Melnajai pultij visas detaļas attiecīgi ir melnā krāsā, bet otrai tieši pogas un vidējā daļa ir sarkanīgi violetā tonī. Pārējais gan kā ierasts, jo šie ir tie paši oriģinālie DualSense kontrolieri bez papildu uzlabojumiem. Kā norāda Sony, tad pultis būs pieejamas visā pasaulē, tikai atšķirsies palaišanas brīdis, balstoties uz reģionu. Ir tikai mazs sīkums, ka sākumā derētu iegādāties konsoli, kuru deficīts jau tiek prognozēts nākamo divu gadu garumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma