Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā PlayStation 5 versija ir vieglāka un karstāka

    Jaunākie raksti

    Sony ir ņēmis un optimizējis PlayStation 5 konsoli, samazinot tās svaru. Pie jaunās PlayStation 5 konsoles versijas jau tikuši pirmie entuziasti, kuriem izdevies to salīdzināt ar sākotnējo PlayStation 5 versiju.

    Reklāma

    Izrādās, ka PlayStation 5 nu kļuvis aptuveni 300 gramus vieglāks, turklāt nedaudz pārstrādāta aktīvā dzesēšana (ventilators). Bet diemžēl 300 grami ir ietaupīti uz varu un alumīniju, kas atņemti no pasīvās dzesēšanas radiatora. Tiek uzskatīts, ka radiators samazināts par 15% līdz pat 30%, tādējādi ietaupot visai daudz naudas.

    Ar samazinātu radiatora izmēru un svaru PlayStation 5 strādā, bet tas ir karstāks par aptuveni 5 grādiem. Šajā gadījumā gan karstāks ir nevis pats procesors, bet gan ārā izpūstais gaiss, tāpēc par kopējiem sistēmas darbības ātrumiem ir pāragri runāt.

    Šobrīd gan tiek uzsvērts, ka PlayStation 5 darbību šī temperatūra neietekmē. Arī dzesēšanas sistēma nav kļuvusi skaļāka. Iespējams, Sony izdevies atrast līdzsvaru starp ražošanas izmaksām un lietotāja ieguvumiem.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma