Web Analytics
More
    Reklāma

    Par 10 000 dolāru varēs iegādāties īpašu Gucci veidotu Xbox konsoles versiju

    Jaunākie raksti

    Pēdējo nedēļu laikā Microsoft radītā spēļu konsole Xbox nāk klajā ar dažādiem tieši ar dizainu saistītiem pārsteigumiem. Pirmais bija sadarbība ar Adidas, lai radītu īpašus apavu modeļus, bet tagad ierobežotā daudzumā varēs iegādāties ar Gucci dizainu veidotas Xbox Series X spēļu konsoles.

    Protams, šis īpašais modelis maksās daudz – 10 000 dolāru, kā arī būs pieejamas vien 100 īpaši veidotās konsoles, līdz ar to padarot šo produktu pietiekami ekskluzīvu. Tas gan nav viss, kas iekļaujas summā, jo Series X konsoli varēs pārnēsāt speciāli radītā Gucci koferī, kas jau vien ir tā šika vērts. Tāpat būs pieejamas divas spēļu pultis Gucci tematikā, un Xbox Game Pass Ultimate abonements. Protams, pati konsole arī būs pārklāta ar Gucci ierasto rakstu, līdz ar to šis komplekts ir viss par un ap modes brendu, bet mazāk par konsoli.

    Reklāma

    Īpašie modeļi tirdzniecībā nonāks tieši pirms Latvijas dzimšanas dienas 17. novembrī, un to varēs iegādāties gan Gucci mājaslapā, gan noteiktos veikalos. Jau iepriekš modes zīmols ir pieteicis sevi, piemēram, spēlē Roblox, izveidojot īpašu virtuālo spēles vietu ar sevis radītajiem apģērbiem. Tā kā pasteidzieties, un nenokavējiet iespēju iegādāties šo ekskluzīvo komplektu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma