Web Analytics
More
    Reklāma

    Adidas izlaiž otru apavu modeli ar Xbox dizainu, tos šoreiz būs iespējams arī iegādāties

    Jaunākie raksti

    Oktobra sākumā apģērbu ražotājs Adidas paziņoja par sadarbību ar Xbox, lai ar īpašiem apaviem atzīmētu spēļu konsoles 20 gadu jubileju. Tagad ir pieejama informācija par to, ka ir pieejams nākamais apavu modelis, kas būs veltīts Xbox 360 konsoles modelim.

    Pats labākais saistībā ar šo kurpju modeli būs tas, ka to varēs arī reāli iegādāties, jo pirmos sporta apavus, kuri tika izziņoti oktobra sākumā, varēja tikai vinnēt. Jaunais Xbox 360 Forum Mid modelis būs saistīts ar Xbox 360 konsoles tematiku, kas varētu būt viens no populārākajiem Xbox modeļiem, kas tika prezentēts jau 2005. gada novembrī. Līdz ar to tā jau ir 16 gadus veca. Xbox 360 Forum Mid apavi iemiesos balto, sudraba un zaļo krāsu shēmu. Tāpat liels akcents likts uz dažādām detaļām. Speciālais klipsis, kas ļauj nostiprināt šņores izskatīsies kā diskdziņa sedzošais plastmasas elements. Tāpat ventilatori un Xbox pogas būs redzamas uz kurpju ārējā dizaina, kā arī papēdī attēloti atmiņas karšu un cietā diska pieslēgvietas.

    Reklāma

    Īpašais apavu modelis būs pieejams ar sarkanām, dzeltenām, zalām un zilām šņorēm, tādējā apzīmējot spēļu pults pogas – A,B, X un Y. Sagaidāms, ka ap 15. novembri varētu tikt prezentēts trešais kurpju modelis, kas būs veidots par godu jaunākajai Xbox Series X konsolei. Šis datums izvēlēts par godu tam, lai atzīmētu Xbox un videospēles Halo 20 gadu sadarbības jubileju. Šo Xbox 360 Forum Mid modeli var iegādāties tikai ASV un Kanādas iedzīvotāji sākot no 4. novembra Adidas mājaslapā, un to cena ir 160 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma