Web Analytics
More
    Reklāma

    Adidas kopā ar Microsoft radīs īpašus apavu modeļus, atzīmējot Xbox 20 gadu jubileju

    Jaunākie raksti

    Pavisam drīz Microsoft svinēs 20 gadu jubileju savai spēļu konsolei Xbox, un par godu šim notikumam uzsākta sadarbība ar apģērbu firmu Adidas, lai radītu speciāli veidotus sporta apavus.

    Pats pirmais modelis ir radīts tieši par godu 20 gadu dzimšanas dienai un pirmajai Xbox konsolei. Līdz ar to Adidas Originals apavu modelis būs luminiscējoši zaļā krāsā, tādējādi sasaistot to ar pirmo datorspēli, kura bija pieejama šim Xbox – Halo: Combat Evolved. Viens no ikoniskākajiem stila elementiem ir oriģinālā Xbox logo izmantošana kurpes mēlītes priekšējā daļā. Īpaši radītais reklāmas klipiņš arī veidots atbilstošā stilā ar skeitbordistu izmantošanu tajā. Šie apavi apzīmēs daļēju nostaļģiju, jo 20 gadu laikā daudz kas ir mainījies, kā arī noteikti ir uzaugusi pavisam jauna spēlētāju paaudze.

    Reklāma

    Izskatās, ka pirmais apavu modelis tiešām būs ekskluzīvs, un to varēs tikai vinnēt, tomēr Microsoft jau oficiāli paziņojis, ka atzīmējot šo notikumu, tiks izlaistas vēl citas kurpes, kuras fani tiešām varēs iegādāties. Arī Nike iepriekš radījis tematiskos apavus, izvēloties tieši Xbox konkurenta PlayStation tematiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    08.10.2021 14:16

    ar ko šie apavu modeļi ir īpaši ?
    parastas krosenes :-)

    Reklāma