Web Analytics
More
    Reklāma

    Nike izlaidīs sporta apavus ar PlayStation 5 tematiku

    Jaunākie raksti

    NBA basketbolistam Polam Džordžam ir liela kaislība pret Sony PlayStation spēļu konsolēm, tāpēc jau maija mēnesī būs pieejami viņa sērijas basketbola apavi, kas veidoti PlayStation tematikā.

    Šī gan nav pirmā reize, kad faniem tiks piedāvāta iespēja iegādāties šādu īpašu kurpju modeli, jo jau 2018. gada beigās šie paši Džordža basketbola apavi tika veidoti pelēkos toņos par godu pašam pirmajam PlayStation. Jaunākais PG 5 basketbola apavu modelis šajā gadā tiks pielāgots tieši PlayStation 5 konsolei. Tie būs pieejami divās krāsās, no kurām viena ir vairāk vērsta uz baltajiem toņiem, bet otra uz tumši ziliem. Kā viens no pamanākajiem atpazīstamības elementiem būs klasiskais PlayStation logo uz kurpes mēlītes, tāpat aizmugurējo striķi un sānu elementus rotās PS5 logo.

    Reklāma

    Iepriekšējais PG 2.5 apavu modelis

    Kā jau sagaidāms, tad šāda veida īpašie apavu modeļi noteikti būs ierobežotā daudzumā, tāpēc to jau var salīdzināt ar pašu spēļu konsoļu pieejamību pandēmijas laikā. Pie pircējiem Nike PG 5 basketbola apavu modelis varētu nonākt maijā, un tā cena būs 110 dolāru, kas neatšķiras no ikdienas pieejamo modeļu cenas. Tomēr sagaidāms, ka šie apavi varētu tikt izpirkti ļoti ātri un pēc tam jau parādīties otrreizējā tirgū par krietni augstāku cenu. Pavisam nesen Adidas paziņoja par skriešanas apaviem, kurus var izrotāt ar Lego elementiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma