Web Analytics
More
    Reklāma

    “Adidas” kopā ar “Lego” izstrādājuši atraktīvus skriešanas apavus

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Adidas”, vēloties savā sporta apavu klāstā ienest vēl kādas svaigas vēsmas, izveidojusi sadarbību ar nevienu citu kā “Lego”, kopīgi radot atraktīva dizaina produktu. Tā ir “Adidas Ultraboost DNA” skriešanas apavu jaunā, uzlabotā versija “Adidas Ultraboost DNA X Lego Plates”, ko valkātājs ar “Lego” klucīšu palīdzību var pielāgot pēc sava stila un noskaņojuma.

    Šiem apaviem sānos ir caurspīdīgi, plakani plastmasas gabaliņi “Adidas” zīmola veidolā, kuri tad arī ļauj pievienot šos “Lego” klucīšus. Tāpat “Lego” pieskāriens redzams apavu virspusē, kur iestrādāts šo klucīšu raksts. Tādā pašā stilā veidota arī apavu zolīte, kas, pie tam, ir “Lego” raksturīgajā spilgti dzeltenajā krāsā ar visu logotipu virsū.

    Avots: “Lego”

    “Adidas Ultraboost DNA X Lego Plates” tirdzniecībā parādījās 8. aprīlī. To pašreizējā cena sasniedz 200 ASV dolārus jeb ap 160 – 170 eiro. Izskatās, ka pieprasījums pēc šiem skriešanas apaviem ir ievērojams, jo vairākās valstīs tie šobrīd nav vairs pieejami.

    Būtiski, ka šis nav pirmais “Adidas” mēģinājums radīt apavus, kas ne tikai pilda savu pamata funkciju, bet sniedz vēl citu pievienoto vērtību. Pērnā gada nogalē uzņēmums pavēstīja, ka apavu ražošanā plāno izmantot sēnes. Sadarbībā ar “Allbirds” top apavi, kuru piegādes ķēde – sākot no ražošanas līdz pat piegādei veikaliem – būtu oglekļa neitrāla. Tāpat “Adidas” apavu ražošanā arī iesaistījis robotus.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vecmodīgais
    15.04.2021 13:11

    Varēja lego ritenīšus pielikt

    Reklāma