Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo jaunas PlayStation 5 paredzētas virtuālās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Jaunākā Sony PlayStation 5 spēļu konsole ir pieejama sākot no pagājušā gada novembra, un pēc tās ir ļoti liels pieprasījums, tāpēc daļa interesentu to nav paspējuši iegādāties vēl joprojām. Protams, tas ir saistīts ar šobrīd visā tehnoloģiju nozarē esošo komponenšu deficītu, bet jau laikus ir parādījušās ziņas par nākamās paaudzes virtuālās realitātes brillēm, kuras paredzētas jaunajai konsolei.

    Jaunās brilles būs ar uzlabotu redzamību un tieši telpas redzamību, tāpat būs uzlabota izšķirtspēja, un tās ar konsoli savienosies tikai ar vienu kabeli. Kā norāda viens no galvenajiem Sony PlayStation platformas un plānošanas cilvēkiem Hideaki Nishino, tad komanda ir mācījusies no pieredzes ar pirmās paaudzes virtuālās realitātes brillēm – PlayStation VR, kuras tika piedāvātas PS4 modelim, lai turpinātu produkta attīstību.

    Reklāma

    Papildus tam tiks uzlaboti arī paši kontrolieri, tiem iegūstot vairākas iezīmes no jaunajām DualSense PS5 vadības pultīm. Nākamās paaudzes brilles pievērsīs vairāk uzmanības arī ergonomikai. Šobrīd gan jau ir zināms, ka tās nav vērts gaidīt 2021. gadā, un patiesībā nav noteikts reāls jaunā produkta pieejamības laiks, taču Sony tāpat ir vēlējies nodot šo ziņu saviem klientiem un faniem. Iespējams, brilles parādīsies 2022. gadā, bet tās joprojām ir izstrādes stadijā, tā kā cilvēki vēl paspēs tikt arī pie pašas konsoles.

    Šobrīd ir iespējams izmantot PS4 paredzētās virtuālās brilles, kas tirgū ir jau četrus gadus, tiesa, to pieslēgšanai būs nepieciešams speciāls kameras adapteris, lai tās darbotos ar jauno PS5. Iespējams, Kristaps kaut kad saņemsies dalīties ar saviem iespaidiem par PlayStation 5 arī rakstiski, bet līdz tam variet baudīt mūsu YouTube kanālā pieejamo Unboxing video.

    Ja kādam ir vēlme padarīt savnu PlayStation 5 konsoli melnu, jo sociālajos tīklos ir dzirdēta vēlme par to, tad var iemest aci vienā no uzņēmumiem, kas piedāvā speciāli melni veidotas nomaināmās sānu malas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma