Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple virtuālo briļļu izveide iegājusi nākamajā attīstības fāzē

    Jaunākie raksti

    Pēdējos gados tiek baumots par to, ka uzņēmums Apple strādā gan pie papildinātās realitātes brillēm, gan pie virtuālajām brillēm, un kā norāda jaunākā informācija, tad to attīstīšana iegājusi nākamajā testēšanas fāzē.

    Ir sagaidāms, ka Apple piedāvās papildinātās realitātes brilles, kuras ir līdzīgas, piemēram, Facebook piederošajām Oculus Quest, esot izmēros nedaudz mazākām. Taču otrs produkts būtu tikai papildinātās realitātes brilles, kuru dizains jau varētu vairāk līdzināties standarta briļļu rāmjiem. Pirmais produkts varētu tikt prezentēts jau šogad ar pieejamību 2022. gadā, bet otrs ne ātrāk kā 2023. gadā. Papildinātās realitātes brilles būs spējīgas attēlot, piemēram, karti un īsziņu tekstu lietotāja acu priekšā.

    Sagaidāms, ka šīs brilles varēs vadīt ar Siri palīdzību, kā arī Apple radīs speciālu AppStore versiju papildinātās realitātes brillēm, piedāvājot specializētas lietotnes un spēles, kas noteikti nākotnē ieņems arvien lielāku lomu. Lai precīzāk iepazītos ar informāciju par šo “otro” attīstības soli, ir jāiegādājas papildus resurss. Attiecīgi pēc šīs stadijas sekos sešus līdz deviņus mēnešus ilgi testi, lai uzlabotu briļļu darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma