Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Flight Simulator 2020 pieejams virtuālās realitātes brillēm

    Jaunākie raksti

    Neilgi pirms svētkiem Microsoft Flight Simulator videospēle beidzot pieejama spēlēšanai arī ar virtuālās realitātes brillēm. Par to jau ziņojām decembra sākumā, taču šobrīd pielāgojums pieejams oficiāli visiem.

    Flight Simulator 2020 ir viena no 2020. gada labākajām simulāciju spēlēm, jo tā attaino ļoti daudz detaļu, kā arī ir precīzi pielāgota ikdienas lidojumiem, kuri, protams, šobrīd nav pārāk daudz. Tāpat ar jaunāko versijas atjauninājumi ir pieejami vēl precīzāki laikapstākļi, sniedzot lidošanas efektu tieši sniegā un apledojumā.

    Reklāma

    Videospēle ir pieejama uz visām populārākajām virtuālajām brillēm, kā piemēram, Oculus, Windows Mixed Reality un HTC Vive, attiecīgi uz SteamVR un OpenXR platformām. Šāda iespēja spēlētāju vēl vairāk pietuvinās īstām pilota sajūtām, ļaujot pilnībā iejusties lidmašīnas vadītāja krēslā, pārredzot gan vadības paneli, gan salonu un visu apkārt notiekošo. Tāpat būs iespējams izmantojot jau šobrīd plašo aksesuāru klāstu ar dažādiem vadības rīkiem, kuri arī pietuvināti īstajām lidmašīnām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    capsx
    29.12.2020 03:38

    Nez kurš un kad beidzot notransformēs visu pasauli virtuālā pasaulē … :)
    Tagad kad nevar ceļot, būtu īstais laiks.
    Tiki tehnoloģiski to vēl nespējam pacelt.

    Last edited 3 years ago by capsx
    Reklāma