Web Analytics
More
    Reklāma

    Oculus izlaiž nākamās paaudzes Quest 2 virtuālās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Jauns produkts parādījies arī virtuālās realitātes jomā, un tās ir jaunākās Oculus Quest 2 virtuālās realitātes brilles, kuras kļuvušas lētākas un jaudīgākas. Kaut ko tādu tehnoloģiju pasaulē negadās redzēt bieži.

    Quest 2 tika izziņotas 16. septembrī, un tās ir būvētas uz jaunās Qualcomm Snapdragon XR2 platformas, kas, protams, sniedz lielāku jaudu un spēcīgākās mākslīgā intelekta iespējas. Tāpat brilles saņēmušas 6GB operatīvo atmiņu, bet iebūvētā atmiņa būs 64 vai 256 GB. Uzlabota arī displeju izšķirtspēja, un tagad tā ir 1832 x 1920 pikseļi, kas ir augstākā izšķirtspēja līdz šim. Pikseļu skaits pieaudzis pat divas reizes, kas ļauj vēl labāk izbaudīt 360 grādu video iespējas.

    Reklāma

    Avots: Oculus

    Vēl viens no vislabāk redzamajiem uzlabojumiem būs 90 Hz atsvaidze ekrāniem, kas nodrošinās plūdenāku skatu, lietojot virtuālās realitātes brilles. Tāpat Quest 2 var lietot kā atsevišķus ierīci, un tai nav nepieciešams pievienot papildus datoru, lai darbinātu programmas un videospēles, kas ir to plus. Jaunās brilles saņems arī atjaunotas vadības pultis, kas spēs vēl precīzāk un efektīvāk noteikt cilvēka kustības. Pašas brilles ir kļuvušas par 10% vieglākas, salīdzinot ar pirmās paaudzes Quest.

    Avots: Oculus

    Briļļu atbalstu izmanto tādas spēles kā Star Wars: Tales from The Galaxy’s Edge, Myst, Warhammer 40 000 Battle Sister u.c. Tās iespējams iepriekš pasūtīt par 299 USD un pie klientiem nonāks no 13. oktobra. Jāpiezīmē, ka salīdzinoši nesen tika paziņots, ka visiem Oculus briļļu lietotājiem nāksies izveidot savus Facebook kontus, lai tās būtu iespējams lietot.

     

    AvotsOculus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma