Web Analytics
More
    Reklāma

    Visiem Oculus lietotājiem būs jāizmanto Facebook konti

    Jaunākie raksti

    Facebook izspēlējis datu vācēja cienīgu soli, pieprasot visiem Oculus virtuālo briļļu lietotājiem piereģistrēties servisā, citādi tiks pārtraukts atbalsts papildinātās realitātes brillēm, kuras pieder Facebook.

    Sākot jau ar šī gada oktobra gan esošajiem klientiem, gan visiem topošajiem briļļu lietotājiem būs nepieciešams Facebook lietotājs, lai reāli izmantotu papildinātās realitātes brilles, kuras kompānija iegādājās jau 2014. gadā. Pat tie, kuriem jau ir speciālais Oculus lietotāja konts būs nepieciešams reģistrēties Facebook ar iespēju šos kontus savienot. Šādiem lietotājiem tiks dots divu gadu pārejas periods, pēc kura ierīce būs ejoša, bet to nevarēs normāli izmantot.

    Reklāma

    Šis kopumā ir pietiekami nesmuks gājiens no Facebook puses, jo Oculus izveidotājs Palmers Lakijs (Palmer Luckey) tieši pirms pārdošanas bija solījis, ka lai izmantotu produktus nebūs jāielogojos Facebook kontā, taču pēc sešiem gadiem ir noticis pretējais. Acīmredzot sociālais tīkls uzskata, ka reāli lietotāju dati ir vērtīgi pret iespējamo klientu zaudēšanu, jo kā tas ir 21. gadsimtā, tad informācija par cilvēku ir jaunā nafta. Šis noteikti varētu būt viens lielisks piemērs, kaut arī kompānijas runā par ērtāku ierīces lietošanu un jau visu pārējo ierasto.

    Iespējams, ka izmaiņas notiek salīdzinoši īsā laika periodā, jo septembrī varētu būt gaidāmi kādi jauni produkti virtuālo briļļu sakarā.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pičs
    21.08.2020 10:50

    Sviests … Oculus var iet ieskrieties. Zem viņu tvīta ir daudz interesantas lasāmvielas.

    kakjis
    22.08.2020 17:00

    Paldies, nākamreiz oculus vairs nepirkšu. Interesanti ielogoties facebook kontā kurš ir disabled bet ne izdzēsts, varēs?

    Slinkais Pingvīns
    23.08.2020 17:48

    Cukura Kalns ei tu uz poda. Bet nekas netraucē sataisīt tukšu kontu ar izdomātu vārdu.

    Jurčiks
    24.08.2020 08:55

    fuu! labi ka savlaik savaldīju savas mirkļa iegribas un nenopirku.

    Reklāma