Web Analytics
More
    Reklāma

    Thrustmaster piedāvā Airbus pilota vadības pultis, kuras ļaus spēlēt Flight Simulator

    Jaunākie raksti

    Ar nepacietību gaidot jau tik daudz aprunāto Microsoft Flight Simulator 2020, kura izlaišanas datums joprojām nav zināms, bet gads jau burtiski ieies otrajā pusē, datorspēļu aksesuāru izstrādātājs Thrustmaster iepriekšpārdošanā piedāvā lidmašīnu ražotāja Airbus sertificētus pilota vadības rīkus.

    Šie speciālie kontroles elementi ir identiski tiem, kādus izmanto īsti piloti Airbus lidmašīnā, kas ļaus izveidot savu ideālo spēļu galdu, lai līdz pēdējam sīkumam izbaudītu Flight Simulator spēli. Tāpat tos būs iespējams savienot ar X-Plane 11 vai citām populārajām lidošanas spēlēm.

    Reklāma

    Avots: Thrustmaster

    Galvenā ierīce ir vadības kursorsvira, kā jau to esam redzējuši filmās un spējam iedomāties. To ikdienā izmanto Airbus A320/A320neo modeļu lidmašīnās, un tās mērogs ir 1:1. Tam ir maināmas sānu pogas, lai to pielāgotu iznīcinātājiem, bet cena ir 69,99 EUR. Nākamā kontrole ir droseles vadības slēdzis, ko izmanto A320neo piloti, un tā ļoti precīzi spēs veikt nepieciešamās darbības. Šīs komponentes cena jau ir 99,99 EUR. Ja abas vadības kontroles iegādājas komplektā, tā cena ir 159,99 EUR. Droseles vadības sistēmu iespējams ievietot speciālā turētāja, kurš izmaksās vēl papildus 59,99 EUR. Pilnais Airbus vadības sets izmaksātu 218,98 EUR, kas noteikti spētu atsvērt šo lielisko pieredzi un pietuvināt spēli vēl tuvāk ikdienas dzīvei.

    Šādu aksesuāru piedāvājums un iegāde pa daļai spēj sasniegt Fligt Simulator 2020 vīziju, ļaut cilvēkiem iepazīt pilota profesiju un gūt sava veida zināšanas, lai nākotnē tiešām darbotos šajā profesijā. Speciālie vadības rīki šobrīd ir pieejami rezervācijai, un tos pakāpeniski būs iespējams iegādāties sākot no 25. jūnija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.06.2020 12:27

    Varēja jau iet vēl tālāk un uztaisīt pilotu kabīnes kopiju ar motorizēto kustināšanu ļoti bieziem Flight Simulator faniem :) Un kā papildus opciju – WTC maketu no betona ar kravas helikopteru komplektā, kas fanu iepidžina sienā.

    Reklāma