Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Flight Simulator drīzumā varēs spēlēt ar virtuālās realitātes brillēm

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka jau šajā mēnesī jaunais Microsoft Flight Simulator saņems virtuālās realitātes sisēmu atbalstu, jo to testēšana oktobrī un novembrī ir iegājusi finiša taisnē. Protams, ka šādu simulatoru ar brillēm spēlēt būtu ļoti interesanti un aizraujoši, bet paliek aktuāls jautājums par nepieciešamo datora jaudu.

    Flight Simulator pie spēlētājiem nonāca 18. augustā, un tā noteikti bija viena gada gaidītākajām datorspēlēm, sniedzot jaunu un ļoti reālu pieredzi lidojumu simulatoru jomā. Jau šobrīd spēles darbināšanai nepieciešams 150 GB cietā diska ietilpības un pietiekami jaudīgs dators, tāpēc gaidot oficiālo saderību ar virtuālajām brillēm, ir pamats domāt, ka nepietiks vien ar minimālajām prasībām.

    Reklāma

    Jau tagad ir zināms, ka spēli varēs savienot ar populārākajiem modeļiem – Oculus Rift, Oculus Quest, Windows Mixed Reality u.c. Līdz šim testos spēle ir darbināta, izmantojot Nvidia GTX 1080 videokarti, kas arī tiek uzskatīts par šī brīža minimumu. Microsoft norāda, ka strādās pie spēles optimizācijas, lai to varētu spēlēt, izmantojot virtuālās realitātes brilles, un samazinot datora nepieciešamo jaudu.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    05.12.2020 18:50

    Es nebūtu tik pārliecināts, ka VR tā spēle izskatīsies labāk.. tomēr hi-end monitori ir ar ievērojami labāku attēlu nekā briļļukos.. ielāks imeršions varētu sanāk, bet skaistums domāju būs diskutējams… bet kopumā domāju interesanti.. ja vēl kādas labākas brillītes iznāktu, noteikti būtu next level.

    Reklāma