Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia piedāvās Ray tracing arī GTX videokartēm

    Jaunākie raksti

    Nvidia izdomājusi jaunu triku vecāku un arī vājāku jauno videokaršu pārdošanai – piedāvāt Nvidia jaunāko un iespaidīgāko reāla laika Ray tracing iespēju no Nvidia GeForce RTX sērijas vecākās un mazāk spējīgās GeForce GTX videokartēs. Nvidia GeForce RTX videokaršu reāla laika Ray tracing iespēja vēl ir pavisam zaļa, pieejamas vien dažas spēles ar Ray tracing atbalstu. Nemaz nerunājot par GTX videokaršu jaudām.

    Izklausās jau bezgala jauki – trīs gadus vecā Nvidia GeForce GTX 1080 sērijas videokarte saņems DirectX Raytracing atbalstu, tā varēs attēlot vienkāršus Ray tracing efektus. Te būtu jānorāda, ka pati Nvidia atzīst, ka jaunās un ļoti dārgās RTX 2080 sērijas videokartes ar mokām spēj izspiest 60 kadrus sekundē, kad iespējoti Ray tracing efekti.

    Reklāma

    Pagaidām tiek uzskatīts, ka pat Intel Core i9 procesori nespēs aizstāt tās jaudas, ko piedāvā jaunās Nvidia GeForce RTX videokartes.

    AMD pagaidām paziņojis, ka Ray tracing efekti nonāks šī ražotāja videokartēs tikai tad, kad AMD spēs šos efektus nodrošināt visās izlaistajās videokartēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    20.03.2019 11:44

    Es tieši gribēju uzrambāt kādu slaidšovu.

    Kartupelis3
    20.03.2019 11:53

    esmu šokā… sanāk, ja, ja man ir 2x 1080ti, tad varēšu ray-treisot tāpat vai pat labāk kā RTX 2080?

    Artis 🍏
    20.03.2019 12:33
    Reply to  Kartupelis3

    Grūti pateikt. Droši vien nepārāk. Jāgaida, kad iznāks.

    Reklāma