Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārdoti jau 20 miljoni PlayStation 5 konsoļu

    Jaunākie raksti

    Šī gada novembrī būs apritējuši divi gadi kopš Sony oficiāli iepazīstināja un sāka pārdot savu jaunāko videospēļu konsoli PlayStation 5. Tomēr tas notika pandēmijas plaukumā, kas krietni ierobežoja ražošanas apjomus, tomēr ir zināms, ka līdz šim pārdotas jau vairāk nekā 20 miljonu vienības.

    Ar šo skaitli dalījās Sony pārdošanas daļas vadītāja, kas nozīmē, ka informācijai jābūt oficiālai un tie nav kaut kādi nepamatoti tirgus dati. Protams, uzņēmums ir apmierināts ar šo daudzumu, jo kā norāda pārstāve, tad Sony ir ieguldījuši ļoti daudz resursu un enerģijas, lai radītu nākamas paaudzes konsoli. Tāpat pandēmijas laikā aktīvi strādāts pie tā, lai spētu saražot pēc iespējas vairāk konsoļu.

    Reklāma

    Sony plānos ir krietni straujāk kāpināt ražošanas apjomus līdz šī gada beigām, jo joprojām ir PlayStation 5 deficīts, un arī šajā gadā neizdosies apmierināt visu pieprasījumu. Kā norāda uzņēmums, tad PS5 kopējie pārdošanas apjomi pagaidām atpaliek no PS4, taču sagaidāms, ka jaunie ražošanas daudzuma plāni ļaus panākt iepriekšējās paaudzes konsoles apjomus.

    Nesen interesējos Latvijas oficiālajā Sony veikalā, kur man atbildēja, ka reālais gaidīšanas laiks var pārsniegt divus gadus. Jācer, ka jaunie ražošanas apjomi šo laiku saīsinās. Te runa ir par adekvātu konsoles iegādes cenu.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    08.06.2022 08:08

    Maz… PS4 pēc 2 gadu pārdošanas liekas, ka bija ap 40mijoni pārdots….

    Tas saprotams deļ sireālās cenas… ja konsoli japērk tuvu štukai- paldies nē!

    Bet nu arī ceturtais cenu nometa kādā tresajā gadā un tad pārdošanas apjomi strauji auga.

    Last edited 1 year ago by Kristaps
    Reklāma