Web Analytics
More
    Reklāma

    “Diablo IV” videospēle būs pieejama no 6. jūnija

    Jaunākie raksti

    Kā teiktu Kristaps, ka šī ir karstākā tehnoloģiju ziņa iepriekšējā nedēļā, jo ilgi gaidītais “Diablo” spēles turpinājums ceturtās daļas veidolā būs pieejams pēc pusgada, proti, 2023. gada 6. jūnijā.

    Iepriekšējā “Diablo III” spēles versija tika izlaista 2012. gada pavasarī, un līdz nākamās daļas izlaišanai būs pagājuši nedaudz vairāk kā 11 gadi, un karstākie fani noteikti ir ļoti noilgojušies. Interesanti, ka Blizzard ir izvēlējies vasaru kā “Diablo IV” izlaišanas brīdi, jo parasti tas nav tas aktīvākais un pieejamākais laiks, lai nodotos labai videospēlei, taču īstiem geimeriem vasaras saulīte un karstums noteikti neradīs iemeslu lieki uzturēties ārtelpās.

    Reklāma

    “Diablo IV” sola atgriezties pie spēles saknēm, izlaižot neveiksmīgo pieredzi ar iepriekšējo daļu. “Diablo” pazinēji varēs sagaidīt parasto līdz šim ierasto spēļu mehāniku (piemēram, “Diablo II” prasmju kokus), taču daudzspēlētāju režīma versija vairāk koncentrēsies uz taktiku, eksperimentiem, kā arī spēles sižets varēs dažādi izmainīnites.

    Activision Blizzard arī apsolījis, ka šajā spēles versijā nebūs jāmaksā dažādas slēptās mikrotransakcijas, lai varētu normāli baudīt spēli. Lietotāji iegūs pilnu spēlēšanas iespēju iegādājoties oriģinālo spēli, taču papildu varēs maksāt par vizuāliem ieguvumiem, tomēr tie nekādi neietekmēs videospēles gaitu. Ieroču attīstīšana būs iespējama tikai spēles gaitā, un bez iespējas tos iegādāties ārpus spēles ar īstu naudu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    12.12.2022 12:50

    Patiesais labuma guvējs no šīs spēles noteikti būs Omron.

    REALAIS
    12.12.2022 21:04

    Nagi niez, ka būs jāiegādājas šī spēle. Nākošais gads būs piesātināts pa pilnu programmu

    Reklāma