Web Analytics
More
    Reklāma

    Blizzard vēl arvien turpina atjaunināt Diablo II

    Jaunākie raksti

    Mūsdienās par dinozauru kļūst tāda parādība, kā programmatūras atjauninājumi. Blizzard ir izlaidis spēles Diablo II atjauninājumu, kas nāk gandrīz 16 gadus pēc spēles izlaišanas. Vēl 2012. gadā iznāca Diablo III, kas arī turpina saņemt jauninājumus, bet te būtu jāatgādina, ka Diablo III bez jauninājumiem bija gandrīz nebaudāma.

    Diablo II spēles 1.14 versija neatnes nekādas jaunas iespējas, tomēr tagad Diablo II ir saderīga ar Windows 10 un jaunākajām Mac OS X operētājsistēmas versijām. Blizzard pat atklājis, ka arī turpmāk gaidāmi spēles Diablo II jauninājumi.

    Reklāma

    Jau iepriekš tika baumots, ka Blizzard grasās atjaunināt vairākas klasiskās spēles, lai tās būtu saderīgas ar modernām operētājsistēmām. Jauninājumus turpinās saņemt tādas spēļu klasikas, kā Diablo II, Warcraft III un Starcraft. Tiek pieļauts, ka jauninājumi tiek gatavoti arī Hearthstone un Overwatch spēlēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Baal
    15.03.2016 14:32

    Starp citu, ļoti aktīvs serveris bez botiem ar foršu comunity ir Slash Diablo. Sīkāk var iečekot https://www.reddit.com/r/slashdiablo
    Sorry, ja spams, bet tagad atrast kur uzspēlēt nav tik viegli.

    Mārcis Buhholcs
    16.03.2016 10:22

    Baumo, ka Blizzards it kā gatavojot Diablo II, pirmā Starcraft un Warcraft III HD versijas.

    Reklāma