Web Analytics
More
    Reklāma

    “LinkedIn” plāno piedāvāt kaut ko pavisam pretēju darba meklēšanai – spēles

    Jaunākie raksti

    Profesionālo kontaktu sociālais tīkls “LinkedIn” lielākoties asociējas ar profesionālā statusa atjaunošanas un biznesa kontaktu atrašanās iespējām. Taču jaunākās ziņas liecina par to, ka šī platforma varētu attīstīt pavisam negaidītu biznesa virzienu un piedāvāt…izklaidi spēļu formātā.

    Par to, ka “LinkedIn” plāno ienākt spēļu nozarē, liecina platformas kods. “Microsoft” piederošajā platformā jau reģistrējušies vairāk nekā miljards lietotāju, no kuriem lielākā daļa to izmanto kontaktu veidošanai, mācībām un personāla atlasei. “LinkedIn” līdz šim sevi pierādījusi kā labu sociālo tīklu šajā jomā. Taču drīzumā tā varētu kļūt par nesliktu izklaides platformu.

    Reklāma

    Tiek apgalvots, ka “LinkedIn” pēta uz mīklām balstītas iekšējās spēles, līdzīgas “Wordle”. Jau ziņots, ka trīs spēles – “Queens”, “Blueprint” un “Crossclimb” – jau atrodas izstrādes stadijā.

    Spēļu piedāvāšana varētu palielināt lietotāju iesaisti šajā platformā, taču nav skaidrs, kā spēles varētu tajā iederēties. Pagaidām arī vēl nav zināms, kad šīs spēles būs pieejamas lietotājiem. 

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    19.03.2024 11:01

    Tas ko Microsoft prot vislabāk, ir nopirkt kādu labu produktu un pēctam to sadrist. Kāds tur vispār sakars… LinkedIn pozīcija ir skaidra un saprotama un to nevajadzētu mainīt uz kaut ko pilnīgi pretēju, bet tieši otrādāk domāt un virzīt produktu esošajās sliedēs.

    Nu tad tikpat labi ar tādu loģiku, e-rimi vai barbora uzņēmumi varētu sākt piedāvāt dating iespēju savās mājas lapās un aplikācijās. Because why not?

    Last edited 1 month ago by Edgars
    Krotow
    19.03.2024 11:06
    Reply to  Edgars

    Daļa pilsētnieku tāpat sanāk kopā tikai lielveikalos. No randiņiem tur būtu pat zināma jēga :D

    Gundars
    19.03.2024 11:20
    Reply to  Edgars

    Mūsdienās visi grābstās gar visu un mēģina da jeb ko lai tik ieķertu kārtējo ātro peļņas tugriku. Štrunts, ka ilgtermiņā viss nogrimst. Ilgtermiņš ir pailicis pliks banāls sauklis jebkurā nozarē.

    Edgars
    19.03.2024 11:26
    Reply to  Gundars

    Diemžēl, bet tev ir taisnība!

    Reklāma