Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar “GPT-4” palīdzību tagad vari uzlabot savu “LinkedIn” profilu

    Jaunākie raksti

    “Microsoft” savos produktos un pakalpojumos aktīvi integrē mākslīgo intelektu (AI), par ko daudz runāja savā pasākumā “Future of Work”. Uzņēmums atklāja, ka “Office” pakalpojumos parādīsies “OpenAI” jaunais AI modelis “GPT-4”, kas būs noderīgs rīks ikdienas darbos. Paralēli tam “Microsoft” mākslīgā intelekta iespējas ienes arī citos sev piederošos uzņēmumos. Viens no tiem ir “LinkedIn”, kur integrēts gan “GPT-3.5”, gan  “GPT-4” AI modelis.

    “Microsoft” informē, ka sākot ar 16. martu “LinkedIn” piedāvā jaunus rīkus, kas lietotājiem ar AI modeļu palīdzību ļauj izveidot personalizētu profilu un darba pieredzes aprakstus. Norādīts, ka mākslīgais intelekts izmantos lietotāja profilā esošo informāciju, lai ģenerētu personalizētus satura ieteikumus profilam aprakstam.

    Reklāma

    “GPT-4” ģenerēts teksts “LinkedIn” sadaļai “About”.

    “LinkedIn” galvenais produktu vadītājs Tomers Koens uzsver, ka risinājums identificē lietotāja svarīgākās prasmes un pieredzi, ko izcelt profila sadaļu “About” un “Headline” aprakstos. Tāpat risinājums sniedz ieteikumus, kā profilu padarīt vēl pievilcīgāku potenciālo darba devēju acīs.

    Būtiski, ka jaunās iespējas vispirms varēs izmēģināt “LinkedIn Premium” abonenti un pēc tam arī pārējie “LinkedIn” lietotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma