Web Analytics
More
    Reklāma

    Izmantojot “Microsoft 365 Copilot” funkciju, AI tavā vietā radīs saturu “Office” programmās

    Jaunākie raksti

    Šodien, 16. martā, norisinājās “Microsoft” pasākums “Future of Work”, kurā uzņēmums izteica prognozes par darba pienākumu transformāciju, kā arī iepazīstināja ar jauniem risinājumiem. Viens no tiem ir “Microsoft 365 Copilot”, kura pamatā izmantots nekas cits kā mākslīgais intelekts, konkrētāk, “GPT-4” modelis. “Copilot” radīts darbam ar “Microsoft 365” lietotnēm un pakalpojumiem, lai atvieglotu ikdienas uzdevumu veikšanu, piemēram, dokumentu, prezentāciju, e-pastu izveidi.

    “Microsoft” stāsta, ka “Copilot” darbosies paralēli “Microsoft 365” lietotnēm un kalpos kā palīgs ikdienas darbos. Jaunā funkcija parādīsies sānjoslā kā tērzēšanas robots, ko “Office” lietotāji varēs izmantot, lai izveidotu “Word” dokumentus, “PowerPoint” prezentācijas, izmantojot “Word” dokumentu saturu, uztaisītu “Excel” tabulas un analīzi, pamatojoties uz datiem, un daudz ko citu. Tāpat “Copilot” sniegs palīdzīgu roku tādos “Microsoft” pakalpojumos kā “Outlook”, “Teams” un citos. Būtiski, ka AI izveidoto saturu lietotāji varēs arī brīvi rediģēt un pielāgot savām vajadzībām.

    Reklāma

    Protams, tā kā “Copilot” ir salīdzinoši jauns risinājums, jārēķinās, ka tas sākotnēji ne vienmēr būs precīzs un sniegs atbilstošākos risinājumus. Tāpēc arī šobrīd to var izmēģināt vien 20 klienti, kuri vēlāk sniegs savas atsauksmes un ieteikumus. “Microsoft” sola, ka tuvāko mēnešu laikā paplašinās pakalpojuma pieejamību un tad arī detalizētāk pastāstīs par cenām un pārējām lietām, kas “Copilot” lietotājiem būtu jāzina.

    Jāpiezīmē, ka paralēli tam “Microsoft” plāno palaist biznesa tērzēšanas līdzekli, kas darbosies visās “Microsoft 365” lietotnēs un varēs aptvert visus lietotāja datus tajās. Risinājums izmanto “Microsoft Graph” platformu, lai apvienotu dokumentus, prezentācijas, e-pastus, piezīmes un kontaktpersonas vienā “Microsoft Teams” tērzēšanas saskarnē, kas varēs ģenerēt kopsavilkumus, plānošanas pārskatus un daudz ko citu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pienene
    19.03.2023 17:23

    Mums darbā jau izsūtija epastu visiem darbiniekiem, lai mēs neizmantojam neko sasitībā ar ai un vēl jo vairāk neizmantojam jebkādus kompānijas datus lai pārbaudītu ko MS ai spēj, jo visa informācija glabājas uz MS serveriem. Bet mēs ikdienā izmantojam MS programmas un viss glabājas “mākonī” aka sharepoint. Tāpat mēs izmantojam outlook, excel, word, teams utt programmas ikdienā. Loģika dažreiz iespārda.

    Krotow
    20.03.2023 10:25

    Vēl viens veids kā ķeksītim saģenerēt kaudzi raiba satura, ko neviens nekad neskatīsies. Mīkstajiem tiešām nav ar ko nodarboties? Būtu kaut vai Word tabulu struktūru salabojuši lai kolonnas labajā pusē, vekot ar peli, izlīdzinās vienādi bez obligātas izmēra korekcijas ar roku tabulas parametros vēlāk.

    Reklāma