Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG Ally pēc atjauninājuma spēlēm nodrošina 120Hz režīmu

    Jaunākie raksti

    Pārnēsājamā spēļu konsole ASUS ROG Ally tikusi pie būtiska uzlabojuma, ko atnesis programmatūras atjauninājums – ROG Ally spēļu konsole spēj nodrošināt 120 kadru sekundē visām spēlēm. Tas tiek panākts ar AMD Fluid Motion Frames, jo ROG Ally darbina AMD procesors, kas atbalsta šo tehnoloģiju.

    AMD Fluid Motion Frames tehnoloģija spēj mākslīgi klāt izveidot trūkstošos kadrus, lai spēle izskatītos plūdenāka. Turklāt šī tehnoloģija ir universāla, tai nav jābūt atbalstītai no spēles izstrādātāja puses. FSR 3 arī ir kadru klāt pieģenerēšanas tehnoloģija, bet tai ir jābūt atbalstītai no spēles izstrādātāja. AMD Fluid Motion Frames tehnoloģija sadarbojas ar DX11 un DX12 spēlēm.

    Reklāma

    ROG Ally varēs iestatīt 30 vai 60 kadrus sekundē, pārējos kadrus klāt ģenerēs AMD Fluid Motion Frames. Tādējādi varēs arī nedaudz ietaupīt enerģiju.

    Šis varētu būt milzīgs solis uz priekšu, lai ASUS ROG Ally kļūtu par līderi pārnēsājamo spēļu konsoļu tirgū. Neviena cita pārnēsājamā spēļu konsole (vai vismaz nespēju tādu iedomāties) nepiedāvā neko līdzīgu. Steam Deck ir jaunie 90 Hz OLED ekrāni, bet Steam Deck ir RDNA 2 video apakšsistēma, kas diez vai atbalstīs AMD Fluid Motion Frames. Vismaz beta testos Steam Deck nebija pieejas pie AMD Fluid Motion Frames. Lenovo Legion Go ar savu 8.8 collu QHD+ (2560 x 1660) IPS ekrānu ar 144 Hz un tādu pašu procesoru kā ROG Ally ir AMD Fluid Motion Frames atbalstīto ierīču sarakstā, bet pagaidām tehnoloģijas šajā spēļu konsolē nav. Draiverus mobilajām konsolēm pielāgo paši ražotāji, nevis centralizēti AMD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma