Web Analytics
More
    Reklāma

    AGON by AOC prezentē monitoru un perifērijas ierīču pārvaldīšanas programmu G-Menu

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC prezentē jauno G-Menu programmatūru visu AGON by AOC zīmola perifērijas ierīču pārvaldīšanai – no monitoriem līdz tastatūrām, datorpelēm, austiņām un peļu paliktņiem.

    AGON by AOC spēlēm paredzētais sortiments, kas ir slavens ar saviem godalgotajiem monitoriem, pēdējo gadu laikā ir paplašināts ar dažādām spēļu pelēm, mehāniskajām spēļu tastatūrām, peļu paliktņiem, kā arī spēļu austiņām. AOC spēļu aksesuāri ir slaveni ar to kalpošanas ilgumu, kvalitāti, cenu pieejamību, augsta līmeņa specifikācijām, kā arī RGB sinhronizāciju starp ierīcēm, kas vēl vairāk paplašina to iespējas.

    Reklāma

    Šāda veida visaptverošai spēļu perifērijas ierīču ekosistēmai ar monitoriem un daudziem aksesuāriem bija nepieciešama programmatūra, ar kuru vienlaikus kontrolēt un pielāgot visus iestatījumus. Tastatūrām un pelēm var pielāgot taustiņus un pogas, kā arī jutību, piemēram, atkārtošanas biežumu, atsvaidzes biežumu vai DPI līmeni. Attiecībā uz austiņām tas nozīmētu iespēju pārvaldīt audio iestatījumus, tostarp telpisko skaņu. Light FX iestatījumus un gaismas sinhronizāciju starp monitoru, tastatūru, peli, peles paliktni un austiņām arī var pārvaldīt ar G-Menu.

    Tagad G-Menu programmatūra nodrošina piekļuvi ar vienu klikšķi tām pašām iestatījumu opcijām, kas ir pieejamas displeja iestatījumos monitora ekrānā. AOC monitoriem ar Light FX var pielāgot RGB apgaismojumu, un G-Menu jaunākā versija ļauj lietotājiem sākumā apskatīt RGB efektus lietotnē pirms tos pielietošanas ierīcēm (monitoram, tastatūrai utt.). Turklāt G-Menu nodrošina krāsu un tēmu sinhronizāciju (Light FX Sync) starp produktiem, kas nozīmē, ka gan monitoram, gan aksesuāriem, tādiem kā spēļu peles, peļu paliktņi un tastatūras, būs vienāds RGB apgaismojuma režīms un krāsas.

    Mūsdienu spēlētāji vēlas līdzināties un sekot saviem varoņiem. Tāpēc perifērijas ierīces tiek iegādātas, iedvesmojoties no sev iemīļotiem straumētājiem vai esporta spēlētājiem. Ar G-Menu var veidot un saglabāt jaunus lietotāja profilus dažādiem žanriem/spēlēm, kā arī dalīties ar tiem. G-Menu lietotnes sadaļā “Discover” lietotājs var redzēt lietotāju profilu aprakstus un tiem piemērotus produktus, kurus pēc tam var kopēt savās ierīcēs. Nokopēt kāda spēlētāju aprindu elka peles DPI vai monitora krāsu un reakcijas laika iestatījumus – ar G-Menu to var izdarīt ar vienu klikšķi.

    Jaunā G-Menu lietotne nodrošina izcilu pielāgošanas iespēju diapazonu:

    • Ir paredzēta liela brīvība pelēm un tastatūrām iestatīt dažādas pogu un taustiņu funkcijas. Tas ļauj lietotājiem piešķirt tādus uzdevumus kā multivides atskaņotāja atvēršana un ieraksta atskaņošana/apturēšana, kā arī uzdevumus, kas ir saistīti ar interneta pārlūkiem, piemēram, lapas atsvaidzināšana, sākumlapas atvēršana, meklēšana u.c. Taustiņiem un pogām var piešķirt arī operētājsistēmas pamatfunkcijas, tādas kā izgriezt/kopēt/ielīmēt vai atvērt/saglabāt dokumentus. Tik augsts pielāgojamības līmenis var ļoti noderēt gan spēlēs, gan ikdienas uzdevumiem.
    • Makro pārvaldīšanai ir vienlīdz kritiska nozīme noteiktās spēlēs, kurās darbība notiek tik ātri, ka lietotājam ir jāspiež vairāki taustiņi/pogas vienlaicīgi. Šeit labi noder makrokomandas. Pat ja spēle/lietotne tās neatbalsta, ar G-Menu lietotāji var veidot un pārvaldīt makrokomandas, kas nozīmē, ka tās būs ieslēgtas, piemēram, tikai konkrētā spēlē.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma