Web Analytics
More
    Reklāma

    AGON by AOC ar jauno AOC GAMING Q27G3XMN/BK padara MiniLED spēlēšanu pieejamu ikvienam

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC – viens no pasaulē vadošajiem spēļu monitoru1 un IT piederumu zīmoliem – paziņo par jaunā monitoru modeļa AOC GAMING Q27G3XMN/BK izlaišanu. Šis modernais 27 collu (68,6 cm) monitors ir aprīkots ar inovatīvo tehnoloģiju MiniLED, tādēļ tas sniedz nepārspējamu spēlēšanas pieredzi. Turklāt tas ir pieejams par īpaši izdevīgu un konkurētspējīgu cenu. Tas jo īpaši priecēs spēlētājus, kuri par lielisku cenu vēlas iegūt augstākā līmeņa HDR pieredzi un iespaidīgas krāsas – Q27G3XMN/BK bez šaubām izceļas starp citiem spēļu monitoriem.

    Ar satriecošu 27 collu Fast VA paneli modelim Q27G3XMN/BK ir pārsteidzoša QHD (2560 x 1440) izšķirtspēja. Tam ir arī MiniLED izgaismojums ar 336 aptumšošanas zonām. Pateicoties šai inovatīvajai tehnoloģijai, monitoram ir piešķirts VESA DisplayHDR 1000 sertifikāts, kas ir viens no visaugstākajiem HDR līmeņiem, ļaujot tam vienā kadrā parādīt intensīvus un dziļus melnās krāsas toņus un spilgti izgaismotas zonas. Ar 10 bitu krāsu dziļumu (8 biti un FRC) šis monitors spēj attēlot 1,07 miljardus krāsu un radīt augstu krāsu gammas pārklājumu (+ 95 % DCI-P3). Šī spēļu monitora tirgū vadošās tehnoloģijas, 27 collu izmērs un QHD izšķirtspēja nodrošina augstu pikseļu blīvumu, parādot skaidru tekstu un attēlus. Tam ir 180 Hz atsvaidzes intensitāte un nepārspējams līdz pat 1 ms GtG reakcijas laiks, tādēļ spēlētāji spēj apsteigt savus sāncenšus spēļu pasaulē, kur valda īpaši liela konkurence.

    Reklāma

    Nepārspējama izgaismojuma tehnoloģija MiniLED

    Q27G3XMN/BK ir aprīkots ar unikālu funkciju: revolucionāru MiniLED apgaismojumu, kas nodrošina iespaidīgu 336 dažādu aptumšošanas diapazonu pielāgošanu. Pateicoties šai progresīvajai tehnoloģijai, monitoram piešķir DisplayHDR 1000 sertifikācijas līmeni. Turklāt šim monitoram ir nepārspējams spilgtums un kontrasts. Tam ir arī ātrdarbīgs VA panelis ar nepārspējamu kontrasta attiecību, kas kopā ar izgaismojuma tehnoloģiju MiniLED nodrošina elpu aizraujošu augsta dinamiskā diapazona satura atveidi. Pilna masīva lokālas aptumšošanas (Full Array Local Dimming – FALD) izgaismošanas tehnoloģija ievērojami uzlabo HDR sniegumu, dažas ekrāna daļas atstājot pilnībā melnas, bet citas — ar īpaši augstu spilgtuma līmeni. Ar piesātinātiem melnās krāsas toņiem un gaišu vietu izcēlumiem spēļu ainas ar piesātinātu atmosfēru un saturu šajā monitorā izskatās kā dzīvē.

    Precizitāte un temps QHD, 180 Hz, 1 ms GtG

    Monitors Q27G3XMN/BK pārsteigs spēlētājus, kuri vienmēr pieprasa optimumu it visā. Tā QHD (2560 x 1440) izšķirtspēja uztver ik katru detaļu, savukārt 180 Hz atsvaidzes intensitāte nodrošina īpaši vienmērīgu spēles gaitu. Ar līdz pat 1 ms GtG reakcijas laiku, iespējami visaugstāko pikseļu paātrinošā pārnesuma iestatījumu un minimālu māņattēlu šis monitors ir vislabākā izvēle ātrgaitas spēlēm. Ātrs VA panelis nodrošina, ka pāreja ir skaidra pat visintensīvākajās FPS un straujās spēļu gaitās, kā arī aizraujošu sajūtu baudījumu stāstījumu saturošiem, lēnāka tempa datorspēļu žanriem. Monitors Q27G3XMN/BK nodrošina nevainojami saskaņotu precizitāti un tempu, tādējādi radot jaunu standartu spēļu izcilības jomā.

    Līdzsvarota darbība

    Panākumi ir atkarīgi ne tikai no spēlētāja spējām, bet arī no iekļaujošas un ērtas spēlēšanas pieredzes.

    Monitors Q27G3XMN/BK ir aprīkots ar ergonomisku statīvu, kam ir plašas augstuma, slīpuma, grozāmības un rotācijas ass regulēšanas iespējas, tādējādi nodrošinot, ka monitoru var noregulēt atbilstoši ikviena spēlētāja vajadzībām un vēlmēm, lai panāktu maksimālu komfortu.

    Domājot par lietotāju labsajūtu turnīru un maratona spēļu sesiju laikā, monitors ir aprīkots, piemēram, ar Flicker-Free tehnoloģiju un Low Blue režīmu.

    Tāda nianse kā ēnu vadība sniedz spēlētājiem iespēju pielāgot ēnas un izcelt līmeņus, lai radītu ideālus spēles vizuālos elementus un viegli pamanītu ienaidniekus, kas slēpjas, piemēram, tumšos stūros. Monitors ir saderīgs ar tehnoloģiju Adaptive-Sync, tādēļ tam ir mainīgs atsvaidzināšanas ātrums, kas novērš pārrāvumus un raustīšanos kadru neatbilstības dēļ.

    Tēmēkļa pārklājums (mērķa indikators) ļauj spēlētājiem precīzi mērķēt spēlēs ar šaušanas elementiem, kurās nav tēmēkļa.

    Monitora OSD funkcijas var arī pielāgot, izmantojot programmatūru AOC G-Menu vai uz monitora pieejamās OSD pogas.

    Jauno ar iespaidīgām funkcijām aprīkoto monitoru AOC GAMING Q27G3XMN/BK varēs iegādāties no 2023. gada novembra vidus, un ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 399 eiro. Šis monitors aizsāks jaunu tendenci – augstas kvalitātes spēlēšanas pieredzi par pieņemamu cenu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma