Web Analytics
More
    Reklāma

    Pasūti būvgružu izvešanas konteinerus un ne tikai ar ZOLT mobilo lietotni

    Jaunākie raksti

    Ja ir bijusi nepieciešamība veikt būvdarbus, tad noteikti esi saskāries ar būvgružu izvešanas jautājumu. Kur meklēt šī pakalpojuma sniedzēju? Kā noskaidrot, kad konteineris būs pieejams un cik tas izmaksās? Lai nav jādodas uz sludinājumu portāliem un jāzvana vairākiem pakalpojumu sniedzējiem, iesakām iepazīties ar ZOLT mobilo lietotni!

    Ar ZOLT mobilās lietotnes palīdzību Jūs varat ērti un ātri noskaidrot būvgružu izvešanas pakalpojumu pieejamību un cenas sev interesējošajā adresē, kā arī sekot pasūtījuma izpildes gaitai. Lietotnē ir iestrādāta drošas apmaksas sisētma, kas ļauj ērti apmaksāt izvēlēto pakalpojumu. Lietotnes viegli saprotamā uzbūve un funkcionalitāte ir aktuāla ne tikai būvuzņēmējiem, bet arī privātpersonām. ZOLT piedāvā arī iespēju noformēt pasūtījumu tīmekļa vietnē – zoltapp.lv.

    Reklāma

    Izmantojot ZOLT servisu, varat būt droši, ka būvgruži tiks nogādāti uz poligonu un tiks utilizēti ievērojot visus normatīvos aktus. Šī ir ekoloģiski atbildīga rīcība!

    Šobrīd konteineri ir pieejami Rīgā un Pierīgā, taču drīzumā lietotnē tiks pievienoti arī reģionālie pakalpojumu sniedzēji. Jau tuvākajā nākotnē lietotnē varēs pieteikt konteineru izvešanas pakalpojumu Daugavpilī un Liepājā.

    ZOLT platformā varat pasūtīt arī biotualetes kabīnes, kurināmo (kokskaidu granulas un briketes), kā arī pieteikt konteinerus bīstamajiem un šķirotajiem atkritumiem. Ar ZOLT ļoti vienkārši varat atbrīvoties arī no metāllūžņiem un saņemt par to atlīdzību – ir tikai jāaizpilda pieteikums, lai saņemtu piedāvājumu. Pēc metāllūžņu izvešanas atlīdzība tiks pārskaitīta uz jūsu norādīto bankas kontu.

    ZOLT lietotne ir saistoša arī konteineru piegādes pakalpojuma sniedzējiem, jo tajā var nosūtīt ziņas un instrukcijas šoferiem, kā arī ir viegli sagatavot visu nepieciešamo dokumentāciju, kas jāiesniedz valsts sistēmās. Tāpat uzņēmēji novērtēs automatizēto rēķinu izstādīšanas funkciju, kas ļoti atvieglo grāmatvežu darbu. Savukārt, ērtā pasūtījumu pārvaldīšanas sistēma ļaus ātri izsekot katra autovadītāja atrašanās vietai, un sniegs informāciju par pieprasītākajiem konteineru tipiem un to statusu.

    ZOLT aplikācijas izstrādei piesaistīja līdzfinansējumu 129 995 eiro apmērā no Norvēģijas finanšu instrumenta 2014.-2021.gada perioda programmas “Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi” projekta “Inovatīvas būvgružu izvešanas pakalpojuma apstrādes un loģistikas vadības platformas sistēmas prototipa izstrāde” īstenošanas ietvaros. Programmas īstenošanu nodrošināja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra ar mērķi veicināt sadarbības veidošanu un stiprināt divpusējās attiecības starp Latviju un Norvēģiju. Norvēģijas granti un EEZ granti ir Norvēģijas ieguldījums zaļā, konkurētspējīgā un iekļaujošā Eiropā. Ar Norvēģijas un EEZ grantu palīdzību Norvēģija palīdz samazināt sociālās un ekonomiskās atšķirības un stiprināt divpusējās attiecības ar saņēmējvalstīm Centrāleiropā, Dienvideiropā un Baltijā. Norvēģija cieši sadarbojas ar ES, pamatojoties uz Līgumu par Eiropas Ekonomikas zonu (EEZ). Norvēģija kopā ar citām donorvalstīm no 1994. līdz 2014. gadam ir piešķīrušas atbalstu 3,3 miljardu eiro apmērā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    15.04.2024 16:13

    Diezgan maldinoša lietotne – ja vēl par cenas politiku var pasmīņāt, jo portālos atradīs pat 2x lētāk, tad lielākais fail ir par pasūtīšanu – ne visās vietās Rīgā tos konteinerus var tik vienkārši pasūtīt – pie Rīgas apbūves blīvuma visticamāk būs jāiet uz Rīgas domes transporta departamentu (var to darīt arī elektroniski) un saskaņot konteinera izvietošanu – saskaņojums nav nepieciešams gan, ja ir vieta privātmājas teritorijā, bet nu tā publika ir pietiekami bagāta, lai konteinerus nodrošinātu jau celtnieki:)

    19.04.2024 20:23
    Reply to  Profs

    Ņēmu padomju paneļnieces pagalmā, nekādu problēmu.

    Profs
    19.04.2024 21:26
    Reply to  Kavacky

    Viss jau ir atkarīgs no kaimiņiem un municipālās policijas – ja būs uzdevums piekasīties vai kāds pasūdzēsies, tad izrakstīs adminstratīvo sodu. Man ir bijis, ka kāds garamgājējs izsauc pat policiju tik par to, ka betona vedējs brauc iekšā:) Un ja to nedara pietiekami raiti, tad arī tad var uzlikt sodu:) Tāpēc labāk konteinerus pasūtīt brīvdienās, kad mazāk policistu un stresaino cilvēku. Vai alternatīva visu to procesu saskaņot ar Rīgas domi/kaimiņiem

    Tas pats Jānis
    16.04.2024 09:30

    Mēsls tas Zolt – neko tur nevar pasūtīt, ja vien neatrodies vienā no pāris punktiem Latvijā.

    Vēl viens Jānis
    22.04.2024 11:55

    Divas reizes esmu izmantojis Zolt+NikaMi (kā operators) daudzdzīvokļu pagalmos un nav nevienas problēmas. Par saskaņošanu – tas ir vienkārši, it sevišķi, ja apsaimniekotājs ir Rīgas Namu Pārvaldnieks. aizraksta epastu un viss tur notiek, atzvana paŗvaldnieks un vienojamies, kur var likt, tā lai netraucē citiem. Pasūtījumam ir izsekošana (tracking) var redzēt, kurā posmā ir pasūtījums. Tā kā pie dzīvokļu oficiālas pārbūves vajag atkritumu izvešanas/utilizācijas aktu. Nav problēmu, to NikaMi uztaisa un vari pievienot BISā. Kvītis dod, viss oficiāli, ja esi saimnieciskās darbības veicējs, reģistrē savos izdevumos. Varbūt kautkur var lētāk, bet ja vajag visus papīrus, viss notiek un nekādu problēmu.

    Reklāma