Web Analytics
More
    Reklāma

    Atjaunināts Apple iPhone SE modelis varētu būt pieejams nākamā gada pavasarī

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas, ka nākamās paaudzes Apple iPhone SE modelis, kas jau būs trešais sarakstā, pārdošanā varētu nonākt nākamā gada pavasarī, tikmēr ražošana sāktos jau šī gada decembrī.

    Jaunais iPhone SE joprojām saņems jau novecojušu dizainu jebšu tas joprojām būs līdzīgs iPhone 8 modelim. Nav precīzākas informācijas vai runa ir tikai par izmēriem, vai arī šis modelis varētu saņemt tikai skārienjutīgu ekrānu bez sākuma ekrānas pogas. Visdrīzāk jau, ka tiks saglabātas visas vecās kvalitātes. Apple iPhone SE varētu tikt aprīkots ar A15 Bionic mobilo procesoru, kādu saņēmuši iPhone 13 viedtālruņi un jaunākais iPad mini planšetdatori. Tas nozīmē, ka šis tālrunis būs ļoti jaudīgs attiecīgajā cenu kategorijā un saņems vairāku gadu atbalstu no Apple.

    Paturpinot par izmēriem, tad ekrāna diagonāle varētu palikt 4,7 collu izmērā ar 1334×750 pikseļu izšķirtspēju. Līdz ar to šajā sadaļā lieli jaunumi nav gaidāmi. Šī izšķirtspēja ir zemāka par iPhone 13 mini nodrošināto. Viens no šī modeļa lielākajiem ieguvumiem varētu būt 5G savienojums, jo ierīce būs nosacīti lēta Apple kontekstā ar ātru mobilo savienojumu, kas varētu veicināt tās popularitāti. Tomēr baumas ir tikai baumas, jo neilgi vēl pirms iPhone 13 oficiālās prezentācijas parādījās diezgan nopietnas baumas par jau nākamo iPhone 14 modeli, kuras gan liekas pietiekami neticamas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    14.10.2021 12:31

    šim tālrunim ir visu laiku draņķīgākā baterija, kas iztur vidēji 3.5 stundas ekrāna laika ar ieslēgtu kādu vidējas noslodzes, resursus prasīgu procesora darbināšanas rīku. Vismaz 2x švakāka bača kā jaunākajiem pro un ultra modeļiem. Attiecīgi, pie 10-20% baterijas ietilpības, zem 0°C būs kārtējie tālruņa izslēgšanās gadījumi pirmajā desmitminūtē..

    Edgars
    14.10.2021 18:30

    Nezinu ko tu ar to telefonu dari… Man nekad nekas nav sledzies araa… Un dienu batereja iztur bez probleemaam….

    Alberts Kviesis
    14.10.2021 23:13
    Reply to  Edgars

    Nezinu ko tu ar to telefonu dari…
    —————
    Lai neizlādētos, aukstā laikā, daru tāpat kā tu – slidinu dziļāk bikšu kabatā

    Alberts Kviesis
    15.10.2021 11:06

    Sieva šogad dabūja lietošanā, darbs apmaksāja. Gribēju tādu pat tālruni kā iPhone 8. Uz mata tāds pats, baterija identiska, tikpat švaka, nevella, i minūti ilgāk netur. Mīnusu grādus tālrunis vēl nav redzējis, bet iPhone 8 ārā iznest un cerēt, ka tas strādās zem nulles grādiem – nepiepildās, slēdzas ārā. Jau pagājušajā gadā nomocījās. To iPhone 8 vairs ikdienā nelieto

    Alberts Kviesis
    16.10.2021 00:02

    Abi. Ira abi.. Un abi izskatās vienādi. Tik cik vienam ķidas savādākas, bet bača viena un tā pati. Abiem šiem modeļiem (8. un 2020-21-SE) ir problēmas

    Ugunsmetējs
    14.10.2021 23:32

    Li-Ion baterijas pie tik zema uzlādes līmeņa īsti nav paredzēts izmantot, izlāde notiek straujāk kā pie 50-80% uzlādes. Mīnusi paātrina izlādi. Jāmaina paradumi – lietošanas vai lādēšanas)

    Noname
    15.10.2021 05:38
    Reply to  Ugunsmetējs

    Vai jāmaina iphons uz samsung note sērinu, kuriem aukstumā nav problēmu….
    Sviests kaut kāds, kā var neņemt vērā visu ziemas sporta veidu cienītājus!!!!??

    Elektriķis
    15.10.2021 08:16
    Reply to  Noname

    “Designed by Apple in California” – pulkstenī pie aktivitātēm nav ne slēpošanas, ne slidošanas, tā viņiem neienāk prātā.

    Last edited 2 years ago by Elektriķis
    Kurwa
    15.10.2021 08:44
    Reply to  Noname

    Savulaik iphonam pat zvana signālu nebija tik viegli nomainīt, bet tu par slēpošanu. Tagadējiem modeļiem vismaz ir citi signāli bez iphone default?

    Reklāma