Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas par iPhone 14 Pro Max norāda uz telefonu bez ekrāna izgriezuma un kameras izbīdījuma (video)

    Jaunākie raksti

    Apple baumu pasaule ir visai interesanta vieta, jo tikai šajā nedēļā uzņēmums oficiāli paziņoja par 14. septembrī gaidāmo rudens produktu prezentāciju, kurā mums vajadzētu ieraudzīt jaunāko iPhone 13 modeli, bet jau parādās baumas par 2022. gadā gaidāmo iPhone 14 versiju.

    Protams, par modeļu nosaukumiem vēl nav skaidri zināms, jo citi uzskata, ka Apple varētu izlaist skaitli 13, bet par to uzzināsim jau nākamās nedēļas iesākumā. Taču burtiski dažas dienas pirms tā ir parādījušās interesantas baumas par iPhone 14 viedtālruni, kuru mēs varētu ieraudzīt vēl pēc gada. Divas nozīmīgākās lietas ir tās, ka lielākajā iPhone Pro Max versijā vairs nebūs ekrāna augšpusē esošais izgriezums un aizmugurē esošais kameru izbīdījums. Skatoties šī brīža acīm uz Apple produktiem, tas jau būtu liels tehnoloģiskais sasniegums.

    Par lielām dizaina izmaiņām gan nevar runāt, jo vismaz pagaidām tiek lēsts, ka tiks saglabāta kantainā forma ar noapaļojumiem, kas vēl vairāk atgādina iPhone 4 un iPhone 5 modeļu laikus. Jo tieši šie viedtālruņi ir pēdējie, kuriem nebija kameras izbīdījums, un, iespējams, ka atkal varētu atgriezties pie šī cikla. Apskatot ekrāna priekšu, tad paredzams, ka Face ID un citi sensori būs iebūvēti zem ekrāna, kā to šobrīd var redzēt Android ierīcēs, un priekšā būtu redzama tikai kamera. Par aizmugurē esošo kameru paslēpšanu gan ir lielāka skepse, jo pirmajos telefona uzmetumos tas izskatās pietiekami plāns, bet mēs zinām, cik šie izbīdījumi šobrīd ir lieli.

    Tāpat sagaidāms, ka daļa no iPhone 14 modeļiem varētu saņemt titāna rāmi, par ko tika runāts arī iepriekš. Vēl par ko tiek runāts ilgāku laiku, ir apaļās skaļuma regulēšanas pogas, kas arī bija iPhone 4, bet jau no iPhone 6 laikiem nav mainījušās. Šajās baumās un vizualizācijās ar tādām ir aprīkots iPhone 14 modelis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    15 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rodz
    10.09.2021 10:31

    Last edited 2 years ago by rodz
    Čiekurs
    10.09.2021 10:37
    Reply to  rodz

    Tieši to pašu nodomāju :D

    Čiekurs
    10.09.2021 12:08

    Notch vajadzēja aizvākt ASAP, vai arī vismaz puslīdz reizē ar konkurentiem. Domāju pašiem iPhone lietotājiem iedur krūtīs redzot, ka gadu no gada iznāk jauns modelis, pat ar visnotaļ izmainītu dizainu, taču Brežņeva uzacs paliek nemainīga.

    Elektriķis
    10.09.2021 12:31
    Reply to  Čiekurs

    Kā tad tur īsti ir: vai citiem ražotājiem arī ir 3D sejas pazīšana? Noprotu ka ekrāna izgriezums pamatā ir šai funkcijai.

    Čiekurs
    10.09.2021 13:57
    Reply to  Elektriķis

    Nu, visiem ir jātiek galā ar sensoriem un kamerām…
    Atceroties, kā Apple stagnēja ar MILZĪGAJĀM ekrāna apmalēm līdz 8. paaudzes laikiem, tad jāsaka, ka tas ir negribēšanas jautājums.
    Protams, pie tādiem niekiem var pierast uzreiz un nav liela bēda, taču izskatās paglupi no sērijas “Tik vakardiena”.

    Elektriķis
    10.09.2021 14:35
    Reply to  Čiekurs

    Tā kā Tu man neatbildēji uz jautājumu, nācās pētīt pašam. Samsungs ar kameru fiksē acs zīmējumu, tai nevajag 3D attēlu. Laikam ka, izmantojot šo metodi, var iztikt ar to pašu vienīgo kameru, kura ir priekšā, un nefokusētu infrasarkano gaismas avotu, kas ir gana maziņš. Kā citiem Androīdiem, nezinu.

    Last edited 2 years ago by Elektriķis
    digitalk
    11.09.2021 16:40
    Reply to  Čiekurs

    > MILZĪGAJĀM ekrāna apmalēm

    tas tikai aptaurētajiem, kuri visu ietērpj biezos maciņos traucēja. normāls pofigists varēja aparātu lietot bez kaitinošās tačskrīna pašdarbības, citādi turot roka pieskaras ekrāna apmalēm un sākas…

    Čiekurs
    11.09.2021 21:43
    Reply to  digitalk

    Ja domā biezākas sānu malas, tad piekrītu. Jābūt pilnīgam jenotam, lai priecātos par Samsung edge stila sānu malām, kas nav nedz parocīgas, nedz izturīgas. Es par ≈10mm augšas/apakšas malām.

    Tghh
    10.09.2021 10:58

    Neticu nekam šajā video

    Lauris
    10.09.2021 13:58
    Reply to  Tghh

    Nav gadījumā tā, ka Apple(iespējams arī citi) ļoti gaida šādas baumas,lai saprastu,ko tad īsti lietotāji vēlas,un balstoties uz tā arī izstrādā nākamo modeli? Jo būsim reāli,ticēt šādām video par aiznākamo modeli…nedomāju,ka paši Apple šobrīd zina līdz galam,kāds izskatīties 14tais un vai to tā vispār sauks.

    NNNN
    10.09.2021 17:45

    Tikai štukoju. Kāda vella pēc šādam video jāparādās tieši šajā brīdī, dažas dienas pirms aktuālo produktu atrādīšanas un tirgū laišanas? Ar domu “šos nu gan nepērciet, jo nākamgad būs gludāki un bez uzacīm”? Man gan gribētos domāt, ka kameras izvērsums un melna strīpa ekrāna augšpusē vairumam pircēju gauži nerūp.

    Alberts Kviesis
    11.09.2021 14:06

    Beidzot pat pašiem ražotājiem kremt, ka jāgatavo kārtējo gadu sūds no sūda, ko pērk tikai piekritēji. Lai pārliecinātu pārējos – kaut kad mūsu tālruņi būs bez tās rīku apmales un bez foto kameru izbīdījumiem. Piedodiet, bet šādi risinājumi XZP un konkurentiem no 2017+ ir sen darbībā.. Neticu, ka ābols pēc gada būs aizvien pieprasīts produkts

    Last edited 2 years ago by Alberts Kviesis
    Elektriķis
    11.09.2021 14:26

    Nezinu kā citiem, bet man, pērkot Ābolu, būtiskāka ir opsistēma. Pasaulē šajā jomā ir divpartiju sistēma :)

    Reklāma