Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab oficiāli atklāj jauno Ventspils biroju

    Jaunākie raksti

    Latvijas IT uzņēmums TestDevLab 11. augustā oficiāli atklāja savu jauno biroju Ventspilī. Tajā modernos un ērtos apstākļos strādā jau 49 darbinieki un plašās aptuveni 900 m2 platības telpas ļauj vēl palielināt komandu. Uzņēmuma Ventspilī bāzētie programmatūras testēšanas inženieri palīdz uzlabot programmatūras kvalitāti jaunuzņēmumiem un pasaules lielākajiem tehnoloģiju gigantiem. Kopumā TestDevLab inženieru testēto programmatūru ik dienas visā pasaulē lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku.

    2018. gadā TestDevLab konkursa kārtībā ieguva īres tiesības uz telpām Pils ielas 45 un 47 ēkās. 2019. gadā ar Ventspils pilsētas domes un Eiropas Reģionāla attīstības fonda līdzfinansējuma atbalstu tika uzsākta šo ēku pārbūve un atjaunošana, kā arī apkārtējās teritorijas sakārtošana. TestDevLab iesaistījās projektā ar ieteikumiem, kā telpas pielāgot moderna IT uzņēmuma vajadzībām. Rezultātā 2020. gada rudenī uzņēmums sāka ievākšanās procesu modernās un drošās telpās.

    Reklāma

    Par šo nozīmīgo notikumu komentē TestDevLab līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds, “Pirms 10 gadiem tieši Ventspilī aizsākās TestDevLab darbība un šajā pilsētā katru gadu mēs esam audzējuši mūsu komandu, tāpēc radusies nepieciešamība pēc arvien plašākām un modernākām biroja telpām. Esmu gandarīts par Ventspils pilsētas domes un pašvaldības iestādes “Komunālā pārvalde” paveikto un varam turpināt attīstību Ventspilī. Jaunā biroja telpas ir plašākas un tas ļauj ne tikai palielināt darbinieku skaitu, bet arī izvērst mūsu laboratoriju aprīkojumu audio/video kvalitātes, mobilo lietotņu baterijas un datu lietojuma, kā arī atrašanās vietas simulācijas testēšanai. Šī gada sākumā izveidojām IT apmācību organizāciju TDL School, kas piedāvā maksas un bezmaksas IT apmācības mūsu darbiniekiem un ikvienam interesentam. Liela daļa apmācību plānošanas un realizācijas komandas strādā tieši no Ventspils biroja.”

    2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma