Web Analytics
More
    Reklāma

    Aicina piedalīties “IT Waffle Meetup” pasākumos Kurzemē – Saldū un Ventspilī

    Jaunākie raksti

    Otrdien, 23. aprīlī plkst. 18.00 Saldus LIAA KOPtelpā (Striķu iela 2) un trešdien, 24. aprīlī plkst. 18.00 Ventspils “Vizium” centrā (Rūpniecības iela 2) notiks tīklošanās pasākums “IT Waffle Meetup”. Pasākums aicina vienuviet tehnoloģiju cienītājus, uzņēmējus un visus interesentus, kuriem ir interese par IT nozari un uzņēmumu digitalizāciju, lai apspriestu idejas, apmainītos ar kontaktiem un nobaudītu gardas vafeles. Dalība pasākumā ir bezmaksas. Pieteikšanās pasākumam: www.itwafflemeetup.lv

    Apmeklējot pasākumu, dalībnieki varēs tikties gan ar uzņēmējiem, gan IT nozares ekspertiem, uzzināt noderīgu informāciju par to, kā uzsākt karjeru IT jomā, kā arī – kā mazie un vidējie uzņēmumi var efektīvi digitalizēt uzņēmuma procesus. Būs iespēja uzzināt, kāds atbalsts ir pieejams digitalizācijas aktivitātēm. Pasākumos būs laiks, lai iedvesmotos no jaudīgiem lektoru stāstiem, un, lai dalībnieki varētu iepazīties ar citiem nozares pārstāvjiem un uzņēmējiem, iegūt jaunus kontaktus, un izbaudīt pasākuma īpašo elementu – gardās vafeles.

    Reklāma

    Abu pasākumu sākums 18.00, ierašanās no 17.40. Ar precīzu pasākumu programmu var iepazīties: www.itwafflemeetup.lv

    “Šie pasākumi ir ideāls veids, kā stiprināt vietējās kopienas, kas apvieno gan pašreizējos, gan nākotnes IT speciālistus un uzņēmējus. Vienkārši satiekoties un sarunājoties, uzņēmēji var labāk saprast un noteikt, kādos procesos var būt noderīga digitalizācija. “IT Waffle Meetup” ir arī lieliska iespēja satikt cilvēkus ar līdzīgām interesēm, pārrunāt nozīmīgus jautājumus un vienkārši patīkami pavadīt vakaru,” vēsta pasākuma organizatore un Digitālo inovāciju parka vadītāja Agate Ambulte.

    Pasākums top sadarbībā ar Digitālo inovāciju parku un Tietoevry. Pasākumus atbalsta LIAA pārstāvniecība Saldū, Saldus pašvaldība, Ventspils Digitālais centrs un zinātnes centrs “Vizium”.

    Pasākums notiek projekta “EDIC: atbalsts digitalizācijai un mākslīgā intelekta attīstībai Latvijā” (Nr. 2.2.1.1.i.0/23/I/CFLA/001) un projekta “Development of AI – ICT for Manufacturing EDIH in Latvia” (Nr. 101083983) ietvaros.

    Pasākumu finansē Eiropas Savienība un Eiropas Savienība – NextGenerationEU. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Komisijas uzskatus un viedokļus. Par tiem nav atbildīga ne Eiropas Savienība, ne Eiropas Komisija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma