Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā izveidota jauna IT apmācību organizācija “TDL School”

    Jaunākie raksti

    Augstākās izglītības un IT profesionāļi Latvijā izveidojuši jaunu IT izglītības organizāciju “TDL School”, kuras mērķis būs klātienes un tiešsaistes kursos apmācīt IT speciālistus. Apmācības būs paredzētas gan cilvēkiem, kas vēlas uzsākt veiksmīgas IT karjeras, gan programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem, kas vēlas papildināt savas zināšanas.

    “TDL School” organizācija tapusi sadarbībā ar Latvijā dibināto un globālu atzinību iemantojušo programmatūras testēšanas un izstrādes uzņēmumu “TestDevLab”. Uzņēmums jau kopš 2019. gada Daugavpilī, Liepājā, Rīgā, Valmierā un Ventspilī rīkoja tehnoloģiju apmācības un tajās savas zināšanas papildināja vairāk nekā 100 cilvēki. Šajā procesā gūtā pieredze radīja vēlmi pieiet šim jautājumam vēl nopietnāk un izveidot “TDL School”.

    Reklāma

    “”TDL School” galvenais sadarbības partneris ir strauji augošs programmatūras testēšanas un izstrādes uzņēmums “TestDevLab”. “TDL School” jau tagad nodrošina “TestDevLab” darbiniekiem vairāk kā 30 profesionālās pilnveides kursus. Tāpat “TDL School” sadarbojas ar Latvijas labākajām augstākās izglītības iestādēm programmatūras testēšanas un izstrādes studiju kursu īstenošanā, studentu prakses nodrošināšanā, noslēguma darbu vadīšanā un kopīgu projektu īstenošanā. Izaugsmes iespējas sniedz arī “TDL School” organizētās vasaras skolas studentiem – tā ir unikāla iespēja praktiski iepazīties ar programmatūras testēšanu un uzsākt savu karjeru “TestDevLab”. Uzņēmumiem “TDL School” piedāvā apmācīt tās darbiniekus programmatūras testēšanā un izstrādē”, pavēstīja “TDL School” vadītāja Raita Rollande.

    Pirmās publiskās “TDL School” apmācības sadarbībā ar “TestDevLab” norisināsies no 31. maija līdz 10. jūnijam un tajās pieredzējuši jomas profesionāļi palīdzēs apgūt kursu “Programmatūras izstrādes kvalitātes nodrošināšana”. Tā kā “TDL School” šis būs pirmās publiskās apmācības, tad tās tiks nodrošinātas bez maksas. Reģistrācija uz kursiem: https://ej.uz/qa-kursi

    Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni https://tdlschool.com un iepazīties ar aktuālo apmācību piedāvājumu, kā arī pieteikties apmācībām. Tāpat papildus ērtībai “TDL School” jaunumi ir pieejami Facebook, Instagram un LinkedIn sociālajos tīklos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma