Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmie iespaidi par Huawei Mate Xs salokāmo viedtālruni (video)

    Jaunākie raksti

    Šīs nedēļas sākumā Barselonā tika prezentēts jaunais Huawei Mate Xs salokāmais viedtālrunis un mums bija īsa izdevība praktiski iepazīties ar jauno telefonu. Šajā video vari uzzināt vairāk par to, kā šis telefons izskatās, darbojas un kādi tehniskie labumi slēpjas zem tā korpusa.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    neKristaps
    25.02.2020 23:25

    Būtu Latvijā sniegota ziema, tad sanāktu tāda normāla sniega lāpsta! Bet vispābā tiešām tas izskatās pēc verķa, ap kuru pabakstīties.

    nunu
    26.02.2020 15:15

    Nu joptvai šitā video nekvalitāte ar vienu roku un nefokusēšanos. Aizej pie bļaura Jurkas autospeci.lv un pamācies foto/video kursos! Bez jokiem! Noderēs un vēl kā!

    nunu
    26.02.2020 15:19

    Nu kā grib tā dar. Ja uzskat, ka tav klient ir pelnījuš šitād video, var filmēt kaut ar pakaļ. :D

    nunu
    26.02.2020 15:40

    Labi, Kristap, piedod. Jā, protams, var arī normāli komentēt. Uznāca kautkāda ventiš lēkme, cerams, ka vairāk nekas tāds neatkārtosies! :)
    Ja par lietu, tad man personīgi negribās kautkādos skandālos ierauta ražotāja telefonu. Atlokāmu arī nē. Par tādu cenu noteikti nē.

    Karlis
    27.02.2020 00:34

    Ar tādu RAM un atmiņas apjomu, tā ir ļoti jēdzīga planšete. Piemetam klāt savienojamību ar monitoru/tastatūru un mums ir vienmēr līdzi esošs galddators. Vilcienā/lidmašīnā biznesu var atrisināt planšetes režīmā, ofisā pie monitora/tastatūras. Pēc darba vēl filmas var skatīties (tur gan malu attiecība sanāk pārāk kvadrātiska). Es šo redzu kā brīnišķīgu nākotnes tehnoloģiju, kura varētu palīdzēt atteikties no čupas ierīču.

    Reklāma