Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung pagaidām neplāno izlaist lētāku salokāmo Galaxy Flip

    Jaunākie raksti

    Kaut arī tehnoloģiju apskatnieki iepriekš pauduši baumas, ka Samsung strādā pie lētākām salokāmo viedtālruņu alternatīvām, tikmēr uzņēmuma pārstāvis apstiprinājis, ka šāda ierīce nebūs pieejama nākamajā gadā.

    Baumas bija saistītas ar to, ka Samsung varētu izziņot vidējās klases Galaxy Flip salokāmā viedtālruņa modeli, kas varētu maksāt aptuveni 500 dolāru. Tas, iespējams, ļautu palielināt interesi par šāda veida tālruņiem, kā arī palielināt kopējos uzņēmuma ieņēmumus.

    Reklāma


    Vismaz nākamā gada laikā šāda lētākā alternatīva nav gaidāma, ko apstiprina Samsung pārstāvis. Uzņēmums vēl neesot nolēmis par šādu soli. Kā viens no piemēriem varētu būt Galaxy Flip FE modelis, kas ir lētākas flagmaņu alternatīvas, ko piedāvā Samsung. Piemēram, Galaxy S23 FE, kas ir aprīkots ar ne tik jaudīgām komponentēm, lai samazinātu tā cenu, bet joprojām līdzinātos saistītajiem flagmaņiem.

    Pagaidām lētākais salokāmais viedtālrunis ir Motorola Razr (2023), kura cena ir sākot no 799 dolāriem, kamēr Galaxy Flip maksā 999 dolārus. Jebkurā gadījumā cenas palēnām samazinās, tomēr joprojām šādi tālruņi atrodas premium segmentā, kurā to cena nemaz neliekas tik augsta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma