Web Analytics
More
    Reklāma

    Salokāmais iPhone varētu parādīties 2027. vai 2028. gadā

    Jaunākie raksti

    Nozares eksperti no Korejas paziņojuši, ka Apple pirmā ierīce ar salokāmu ekrānu varētu parādīties pēc trim vai četriem gadiem. Tās iekšējais ekrāns varētu būt 7 līdz 8 collas liels, un potenciāli aizstātu iPad mini planšetdatoru.

    Par salokāmo iPhone vai arī līdzīga tipa ierīci tiek baumots jau vairākus gadus, bet tā arī līdz patērētājiem reāls produkts nav nonācis. Zinot Apple, tas ir pilnīgi normāli, jo šī tehnoloģija vēl ir pietiekami jauna un tirgus ir mazs. Tomēr sekojot savam rokrakstam, uzņēmums parasti nogaida un noslīpē šīs tehnoloģijas un risinājumus, pirms tos palaiž tirgū.

    Līdz ar to kaut kad šāds iPhone modelis, visticamāk, ieraudzīs dienasgaismu. Jautājums gan paliek, vai tas tiešām aizstātu iPad mini modeli, jo nākamajā gadā tas varētu tikt aprīkots ar OLED tehnoloģijas ekrānu. Plānots, ka Apple uzsāks pilnīgu pāreju uz OLED ekrāniem, sākot ar iPad Pro modeļiem.

    Ir zināms, ka Apple iepriekš ir saņēmis 6 līdz 7 collu lielus lokanos ekrānus no Samsung un LG, lai radītu prototipus. Taču tiek ziņots, ka uzņēmumu šobrīd interesē nedaudz lielāki izmēri, proti, 7 līdz 8 collas. Ja šādas ierīces ražošana tiks uzsākta, tad par primāro ekrānu piegādātāju kļūs Samsung, pateicoties ilgajai sadarbībai. Vēlāk varētu iesaistīties arī LG, ja Apple izvēlēsies divu piegādātāju stratēģiju. Papildu tam uzņēmuma plānos ir salokāma ierīce ar 20 collu ekrānu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    pienene
    06.02.2024 13:14

    Godīgi sakot, es gribu lai ābols izlaiž salokāmo telefonu, jo visi pārējie ražotāji skries pakaļ un radīs savus variantus. Vairāk varianti – lielāka izvēle – iespējama cenu krišanās.

    Cik esmu taustījis samsung fold (kolēģei ir), izskatās forša spēļmantiņa, labprāt pats paņemtu, bet tā cena attur.

    Biteme
    06.02.2024 14:34

    visi iphoni ar oled? Bet cilvēki jau tagad sūdzas par pwm izraisītajām blaknēm.

    Biteme
    06.02.2024 21:03

    Tas ir retorisks jautājums, jo atbilde jau ir tekstā.
    Plānots, ka Apple uzsāks pilnīgu pāreju uz OLED ekrāniem, sākot ar iPad Pro modeļiem.

    Reklāma