Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei daļēji pārcelšot ražošanu uz Eiropu

    Jaunākie raksti

    Huawei paziņojis, ka sākta rūpnīcas celšana Francijā, kas ir pirmā šāda veida Huawei ražotne ārpus Ķīnas. Tiek solīts, ka rūpnīca Francijā izlaidīs līdz pat vienam miljardam jaunu ierīču ik gadu, kā arī nodarbinās aptuveni 500 cilvēku. Vienlaikus tiek arī pļāpāts par tādām nu jau pašsaprotamām, bet neko īsti neizsakošām frāzēm kā ilgtspēja un ultramoderna ražotne.

    Pagaidām nav zināms, ko tieši Huawei grasās šajā Eiropas ražotnē veidot, bet tiek pieļauts, ka runa ir par 5G tehnoloģijā, kā arī par elektroauto komponentēm. Visticamāk, Huawei Eiropā ražos to, kam Eiropa un ASV tieši Huawei gadījumā neuzticas (piemēram, tas pats jau minētais 5G), lai varētu parādīt, ka Huawei nav nekas slēpjams.

    Reklāma

    Huawei būtu ar šo jāpasteidzas, jo Francija lēmusi no 2028. gada likt mobilo sakaru operatoriem aizstāt visu ražotāja 5G tehnoloģiju klāstu, kas tiek izmantots sakaru nodrošināšanai.

    Interesanti, ka vēl 2021. gada pašā sākumā Huawei paši reklamēja šīs ražotnes izveidi, bet trīs gadu laikā tā arī ražotne vēl nav tapusi. Faktiskie plāni par Eiropas ražotni virmojot gaisā jau kopš 2019. gada, vismaz tā iepriekš norādīja pats Huawei.

    Huawei izziņo ražotnes celtniecības uzsākšanu Francijā

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma