Web Analytics
More
    Reklāma

    macOS Sierra kodā atrodamas norādes uz diviem displejiem jaunajos MacBook Pro

    Jaunākie raksti

    Lai arī aizvakar notikušajā Apple WWDC 2016 izstrādātājiem veltītajā konferencē uzņēmums neizziņoja nekādas dzelžu jaunumus, uzzinājām, ka Mac datoru operētājsistēmas jaunajai versijai ir jauns nosaukums – macOS Sierra un tās kods slēpj interesantus jaunumus.

    Acīgi inženieri ir izpētījuši macOS Sierra kodu un atklājuši norādes uz to, ka jaunais MacBook Pro varētu būt aprīkots arī ar otru speciālu skārienjūtīgu OLED displeju, kas tiks izmantots papildus informācijas attēlošanai. Ideju par to kā tas varētu izskatīties “dzīvē” var gūt lieliskajā Martina Hajeka (Martin Hajek) vizualizācijā. Jā, šādu informatīvu papildus displeju es gan gribētu Mac datorā. Tajā varētu ērti apskatīties aktuālo informāciju no palaistajām programmām un jācer, ka Apple ļaus šo joslu pielāgot pēc saviem ieskatiem. Kau gan, tas ir Apple un parasti neļauj spert soli pa labi vai kreisi.

    Reklāma

    Tāpat kodā ir norādes uz biometrisko ierīci (iespējams, pirkstu nospiedumu lasītājs) un “USB Superspeed+”, kas varētu būt saistīts ar USB 3.1.

    27496375841_decd6dc4d5_b

    Tomēr dokumentācijā atrodamie jaunumi aprakstīti, kā izstrādē esoši un mums šobrīd nav informācijas par to vai un kad tie materializēsies gatavos produktos. Atliek gaidīt rudeni, kad parasti Apple izziņo jaunākos dzelžus. Hei, vai esi dzirdējis baumas par to, ka nākamais iPhone smuki pelēko krāsu var iemainīt pret smuki tumši zilo?

    27021489663_ba326b37ee_b

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    15.06.2016 10:34

    Tad jau gaidāmi arī zili Meizu :))

    Uldis M.
    15.06.2016 11:00

    ja info josla būs, es domāju ka kaut ko varēs arī tajā mainīt. Būs info kas tur būs stacionāri savās vietās, bet citus paziņojumus varēs pielāgot. Kā nekā arī šobrīd notification joslu labajā malā var sakārtot pa savam.

    Krotow
    16.06.2016 13:12

    Ka tikai ar mazo ekrānu nesanāk kā Ļebedjevam ar viņa “Optimus” klaviatūru. Nav dzirdēts, ka tai būtu liels pieprasījums. No otras puses ābolpublika jau parasti nopērk visu, ko viņu dievs uztaisa.

    Rubenis
    17.06.2016 15:05
    Reply to  Krotow

    Tieši tā! Ja Apple izlaistu datoru, uz kura nospiežot pogu atvērtos nodalījums ar Sibīrijas mēri, tāpat kāds Apple fans nopirktu.

    Reklāma