Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, drīz sāks darboties HomePod mini iebūvētie temperatūras un mitruma sensori

    Jaunākie raksti

    Šī gada 18. janvārī Apple prezentēja otrās paaudzes HomePod viedo skaļruni, kas tagad aprīkots ar sensoru, kas spēj noteikt iekštelpu temperatūru un mitrumu. Izrādās, ka šāds sensors jau savu laiku atrodas HomePod mini skaļrunī, un tas beidzot varētu sākt strādāt.

    Apple HomePod mini tik prezentēts 2020. gada 16. novembrī, kas ir vairāk nekā pirms diviem gadiem. Jau toreiz, izjaucot iekārtu, bija redzams, ka tajā ir pieejams sensors, kas spēj noteikt temperatūru un mitrumu, taču līdz pat šai dienai to nebija iespējams izmantot. Visticamāk, tas ir tāds pats sensors, ar kādu ir aprīkots otrās paaudzes HomePod, kas nozīmē, ka tas beidzot varētu sākt strādāt.

    Reklāma


    Šis ir tik ļoti Apple stilā, tomēr māc šaubas, ka uzņēmums divus gadus būtu liedzis šo iespēju lietotājiem. Un vai tiešām šo divu gadu laikā nav radīts jauns sensors, ko ir saņēmis jaunais un lielas HomePod. Lai par to pārliecinātos, ir jāgaida nākamais iOS 16.3 operētājsistēmas atjauninājums, kas ir gaidāms tuvākajā laikā.

    Tiem, kuri lieto iOS Beta versijas, ir apstiprinājuši, ka HomePod mini būs spējīgs noteikt istabas temperatūru un automātiski paziņot, ja tā nokritīs zem kādas noteiktas robežas. No vienas puses tas ir patīkams ieguvums esošajiem un potenciālajiem HomePod mini īpašniekiem, tomēr šāda prakse šķiet diezgan negodīga no Apple puses.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    23.01.2023 11:44

    Domāju, ka šeit vairāk lomu spēlēja tieši Matters aizkavēšanās un mazāk “negodīgā” Apple politika.

    Elektriķis
    23.01.2023 19:49

    Eu, tas gan ir apgalvojums: “negodīga prakse”, ja iekārtā ir sensors, bet to nevar izmantot. Vai tad Ābols ir solījis, ka temperatūras rādījums būs?

    Reklāma