Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple strādā pie iPad statīva ar iebūvētu HomePod viedo skaļruni

    Jaunākie raksti

    Neilgi pēc tam, kad Google izziņoja gaidāmo Pixel Tablet planšetdatoru, un ka to varēs savienot ar speciālu sastatni, kas kalpos gan kā uzlādes iekārta, gan bezvadu skaļrunis un planšetdatoru pārvērtīs par viedās mājas kontroles ierīci, līdzīgas baumas parādījušās no Apple frontes.

    Līdz šim Apple piedāvāja savus HomePod un HomePod mini viedo skaļruni, bet izskatās, ka uzņēmums plāno iet tālāk, un piedāvāt risinājumu, kas ļaus izmantot esošo iPad planšetdatoru. Tā būtu sastatne vai dokstacija, uz kuras uzlikt iPad, lai tas automātiski pārslēgtos uz HomeKit lietotni, kas ir paredzēta viedierīču pārvaldībai no Apple puses.

    Palaižot jauno Matter savienojuma standartu, mājas viedpalīgiem būtu jākļūst krietni pieejamākiem, līdz ar to šāda pārvaldības sistēmu kļūtu krietni noderīga plašākam lietotāju lokam. Taču lai nebūtu jāiegādājas atsevišķa iekārta, ar speciālo dokstaciju varēs izmantot jau esošo iPad, un šāda prakse pat liekas nedaudz negaidīta no Apple puses. Protams, tiek baumots un gaidīts, ka Apple strādā pie HomePod versijas ar ekrānu, lai konkurētu ar ierīcēm no Amazon un Nest (Google).

    Tiek gaidīts, ka konkrētā pamatne varētu būt pieejama jau 2023. gada sākumā, un jācer, ka tā varēs sadarboties ar plašu iPad klāstu, taču domāju, ka ierobežojums varētu būt Smart Connector, kas ir pieejams tikai jaunākajos iPad planšetdatoros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma